menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Já jsem pne ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém.

Reply

Thread Tools
Old 2 novembra 2007, 23:09
Nový člen skupiny

Default Já jsem pne ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém.

Počítač: eMachines (bohužiaľ) kúpené 10.30.2005
OS: Windows Vista Home Basic (upgrade z XP a posledná noc)
Grafická karta: ATI Radeon Visiontek x1300 pci 256megabajt
Žiadne poňatie, čo bios verzia uvidíme pozrieť neskôr.
Celkový čas žiaľ na telefón w / microsoft 9 HRS! no joke .. Uznesenie č ..

Ahoj kluci som dúfal, že niekto je natoľko chytrý, aby opravu tohto problému. I upgrade to Vista (áno aj nie) a potrebné pre upgrade že svinstvo palubný video karty .. Takže som urobil, kúpil som vyššie grafickú kartu (pozri vyššie) a potom ju nainštalovať .. Viem, že na skutočnosť, že je compaitable tak, že nemôže byť problém ..

Problém je, že sa načíta v pohode, aj dostanete na prihlasovacej obrazovke a kliknite aj iný účet, a to řeknou povolený, potom prejsť na rozstupovej čierna obrazovka (niekedy živici modrá) a všetky jsem je vidieť, je môj kurzor. Ak aj push ctrl alt del dostanem úlohu správcu okien, je pre neho v poriadku, som tiež videl šetriče došli na po chvíli ..

Načte v bezpečnom režime v pohodě, stolnom načte a všetko .. WE've pokúsil vypnutie / unistalling sa Stnd. vga ovládač, inštalácia najaktuálnejšie (9.27.2007) vers. z ATI ovládače, a všetko je jednoducho zvyknutý pracovať! Toto je druhá karta (Možno prvý bol fualty), takže sa shoudln't karty .. Som sa pokúsil v mulitple PCI sloty .. bez šťastia

Pomoci by sa tak veľmi oceňovaným

Ďakujeme vám
-Dave
Old 3 novembra 2007, 04:44
Darcu Skupina

Ahoj Dave.

Verím, že ste skoro odpovedal vlastnú otázku v príspevku.

Na x1300 je plne kompatibilná s Vista.

Nie je to underpowered (ne Aero vo Vista základné funkcie).

Načítaním do núdzového režimu karta beží mimo MS štandardné VGA vodiča s trvalým pobytom v os (rovnaké pre boot). A to funguje.

Je to ATI 32bit Vista ovládače budete spúšťať pomocou karty, ktoré sú príčinou problému.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 3 novembra 2007, 14:44
Nový člen skupiny

Thx za to, že pomáhajú pomáha veľa, ale problém s im teraz je, že sme prevýšenia zakázať vodičovi na palube a my tryed kedy vec.

vďaka
David
Old 3. novembra 2007, 15:53
Darcu Skupina

Keď poviete 'palube' vodiči, máte na mysli integrovanou grafikou chipsetu vodič s bydliskom na doske? alebo Windows výnosovosťou?

I vysoko Doporučuji nemáte bordel s Windows, ak poznáte presne to, čo práve robíte. Windows ovládače majú bydlisko v registri. Len sa opýtajte EvilFantasy o umazávání s Windows Registry ....

Problém ste sa vo Vašej karty vodiča, nič viac, nič menej.

-Kanoakavirus
Old 3 novembra 2007, 16:04
Moderátor skupiny

Citácia:
Problém ste sa vo Vašej karty vodiča, nič viac, nič menej.
Chtěl bych počúvať pozorne Alex.

Vista je úplne nový OS, ako sú všetci vodiči.

Nakladanie horniny okolo registra sa chystá spôsobiť viac problémov, potom máte teraz! Registry nástroje (softvér), sú škodlivé dost. Pomocou myši v registri je smrť ranu.

Old 3 novembra 2007, 22:29
Člen Skupina

Máte vziať kartu z odišla späť do svojej palube vid a potom sa pokúsiť odstrániť ATI grafiky.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. augusta 2009 08:44
Microsoft krivka 2000 - Klávesnica Výtlačok manman13 Všeobecné Hardware Chat 1 11. júla 2009 06:23
Microsoft C + + Chyba bezdrôtové karty Missangel8 Všeobecné Software Chat 7 23. Január 2009 15:49
Problém s grafikou farcry robina80 PC a herné konzoly 2 17. Február 2008 10:50
Pne a frustrovaní. Macmac508 Graphics Cards & Monitory 3 31. decembra 2007 07:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.