![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Počítač: eMachines (bohužiaľ) kúpené 10.30.2005 OS: Windows Vista Home Basic (upgrade z XP a posledná noc) Grafická karta: ATI Radeon Visiontek x1300 pci 256megabajt Žiadne poňatie, čo bios verzia uvidíme pozrieť neskôr. Celkový čas žiaľ na telefón w / microsoft 9 HRS! no joke .. Uznesenie č .. Ahoj kluci som dúfal, že niekto je natoľko chytrý, aby opravu tohto problému. I upgrade to Vista (áno aj nie) a potrebné pre upgrade že svinstvo palubný video karty .. Takže som urobil, kúpil som vyššie grafickú kartu (pozri vyššie) a potom ju nainštalovať .. Viem, že na skutočnosť, že je compaitable tak, že nemôže byť problém .. Problém je, že sa načíta v pohode, aj dostanete na prihlasovacej obrazovke a kliknite aj iný účet, a to řeknou povolený, potom prejsť na rozstupovej čierna obrazovka (niekedy živici modrá) a všetky jsem je vidieť, je môj kurzor. Ak aj push ctrl alt del dostanem úlohu správcu okien, je pre neho v poriadku, som tiež videl šetriče došli na po chvíli .. Načte v bezpečnom režime v pohodě, stolnom načte a všetko .. WE've pokúsil vypnutie / unistalling sa Stnd. vga ovládač, inštalácia najaktuálnejšie (9.27.2007) vers. z ATI ovládače, a všetko je jednoducho zvyknutý pracovať! Toto je druhá karta (Možno prvý bol fualty), takže sa shoudln't karty .. Som sa pokúsil v mulitple PCI sloty .. bez šťastia Pomoci by sa tak veľmi oceňovaným Ďakujeme vám -Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Dave. Verím, že ste skoro odpovedal vlastnú otázku v príspevku. Na x1300 je plne kompatibilná s Vista. Nie je to underpowered (ne Aero vo Vista základné funkcie). Načítaním do núdzového režimu karta beží mimo MS štandardné VGA vodiča s trvalým pobytom v os (rovnaké pre boot). A to funguje. Je to ATI 32bit Vista ovládače budete spúšťať pomocou karty, ktoré sú príčinou problému.
|
| |||
| |||
| Thx za to, že pomáhajú pomáha veľa, ale problém s im teraz je, že sme prevýšenia zakázať vodičovi na palube a my tryed kedy vec. vďaka David |
|
| |||
| |||
| Keď poviete 'palube' vodiči, máte na mysli integrovanou grafikou chipsetu vodič s bydliskom na doske? alebo Windows výnosovosťou? I vysoko Doporučuji nemáte bordel s Windows, ak poznáte presne to, čo práve robíte. Windows ovládače majú bydlisko v registri. Len sa opýtajte EvilFantasy o umazávání s Windows Registry .... Problém ste sa vo Vašej karty vodiča, nič viac, nič menej.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vista je úplne nový OS, ako sú všetci vodiči. Nakladanie horniny okolo registra sa chystá spôsobiť viac problémov, potom máte teraz! Registry nástroje (softvér), sú škodlivé dost. Pomocou myši v registri je smrť ranu. |
|
| |||
| |||
| Máte vziať kartu z odišla späť do svojej palube vid a potom sa pokúsiť odstrániť ATI grafiky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Microsoft krivka 2000 - Klávesnica Výtlačok | manman13 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 11. júla 2009 06:23 |
| Microsoft C + + Chyba bezdrôtové karty | Missangel8 | Všeobecné Software Chat | 7 | 23. Január 2009 15:49 |
| Problém s grafikou farcry | robina80 | PC a herné konzoly | 2 | 17. Február 2008 10:50 |
| Pne a frustrovaní. | Macmac508 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 31. decembra 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |