![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Рачунар: еМацхинес (нажалост) купљена 10/30/2005 ОС: Уиндоус Виста Хоме Басиц (упграде са ксп, последња ноћ) Грапхицс цард: ати Висионтек Радеон кс1300 256МБ ПЦИ Нема индиција БИОС-верзија је што ћу гледати касније. Укупно време жалосно на телефон у / мицрософт 9 хрс! не виц .. резолуција бр .. Хеј момачки ја сам надајући неко довољно паметан да се решили тај проблем. Сам унапријеђен у видик (чак и не) и да је потребно за надоградњу бесмислица онбоард графичку картицу .. Тако сам ја купио горе видео картицу (описан изнад) и оде да га инсталирате .. Знам за чињеницу да је цомпаитабле, тако да не може бити проблем .. Проблем је у томе да ће се отпремити у реду, и долази до логин екрана, а ја куцкати било који налог, а он ће рећи: добродошли, а затим идите на смола црни екран (понекад питцх плави) и све ја могу да видим је мој курсора. Ако ја пусх Цтрл алт дел ја добити задатак водитељ прозору, долази се у реду, ја сам исто тако видио скринсејвер хајде након неког времена .. Оптерећења у безбедном начину рада само у реду, десктоп оптерећења и све .. УЕ'ве покушао онемогу? Авање / унисталлинг је стнд. ВГА дривер, инсталирате најновију (9/27/2007) верс. од ати дривер, а све то само навика посао! Ово је друга картица (мислио можда први био фуалты) тако да се схоудлн'т картицу .. Иве 'суђен у ПЦИ слот мулитпле .. без среће Било који помоћ би било тако много поштовати Хвала -Даве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи Даве. Вјерујем да сте прилично много одговори сопствене питање у свом посту. Тхе кс1300 је у потпуности компатибилан са Видик. Није ундерпоуеред (нема Аеро унутра Видик основне функције). Бы учитава у безбедном начину рада картицу рунс офф МС подразумевану ВГА возача који имају пребивалиште на ос (исто за боот). И то утврде. Ит'с тхе АТИ Виста 32бит дривер сте помоћу трчање картице које су узрок проблема.
|
| |||
| |||
| Тхкс за хелп је да помаже пуно, али је питање шта им је сада да ми лицемјерје онемогућити возач и онбоард смо икада трыед ствар. хвала Дејвид |
|
| |||
| |||
| Када рећи 'онбоард' возача, то мислиш интегрисана графика цхипсет дривер становник на броду? додијељене или Уиндоус? Ја високо препоручујем да се не нереду са Уиндоус, осим ако се не зна тачно оно што радите. Уиндоус дривер су резидентни у регистру. Само питајте ЕвилФантасы о мессинг са Уиндоус регистратора .... Проблем је што је у вашој картици'с дривер, ништа више, ништа мање.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Виста је нови ОС целине као што су сви возачи. Муцкинг около са регистра ће узроковати више проблема онда имате у аукцији! Матични алате (софтуаре) су штетни довољно. Коришћење миша у регистру је смрт пухати. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли узети картицу из отишао натраг у ваш вид онбоард а затим покушајте уклањања АТИ графика. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Мицрософт кривуља 2000 - Кеыбоард Иссуе | манман13 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 11. јула 2009 06:23 |
| Мицрософт Ц + + Еррор бежичне картице | Миссангел8 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 23 јануар 2009 15:49 |
| Проблем са графиком фарцры | робина80 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 17 фебруар 2008 10:50 |
| Стумпед и фрустриран. | Мацмац508 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 31 децембар 2007 07:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |