az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Ben stumped yaşıyorum ... Yani Microsoft olduğunu. Grafik kartı sorunu.

Reply

Konu Araçları
Old 2 Kasım 2007, 23:09
Yeni Üye Grubu

Bilgisayar: eMachines (ne yazık ki) 10/30/2005 satın
Grafik kartı: ATI Radeon X1300 256MB PCI Visiontek
Hangi sürümünü BIOS Hayır ipucu daha sonra bakmak olacaktır.
Telefon W Toplam zaman ne yazık ki / Microsoft 9 SAAT! şaka .. hayır çözünürlük ..

Birisi yeterli Bu sorunu gidermek için akıllı bir umut var Hey çocuklar. Ben Vista (Yea I upgrade yok) ve bok Teknede ekran kartı .. yükseltmek için gerekli Ben yaptım, yukarıdaki ekran kartı aldım (yukarıda) açıklanan ve .. yüklemek için gitti Ben compaitable bir gerçek, bu sorunun .. olamaz bilmek

Sorun, bu iyi yük olacaktır, i giriş ekranına ve i tıklayın hesabına almak ve kabul ki, daha sonra bir adım için (bazen zifiri) ve mavi tüm Görebiliyorum siyah ekran git benim imleç olduğunu. Eğer i vazife müdür pencere Ctrl Alt Del I itin, bu kadar güzel, ben de ekran koruyucu hadi gördüm gelir sonra bir süre ..

Güvenli modda yükler sadece, güzel masaüstü yükler ve herşey .. WE've devre dışı bırakmayı denedi / the stnd unistalling. VGA sürücü yükleme en güncel (9/27/2007) vers. herşeyi ati sürücü ve sadece alışkanlık iş! Bu ikinci kartı (belki de ilk fualty oldu) bu kart .. shoudln't olmak sanılıyor Ben mulitple PCI yuvaları olarak .. denedim hayır şans

Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız

Teşekkürler
-Dave
Old 3 Kasım 2007, 04:44
Bağış Grubu

Selam Dave.

Seni çok fazla yazı kendi soru Yanıtım inanıyoruz.

The X1300 tamamen Vista ile uyumludur.

Bu Vista Basic (no Aero özelliği) underpowered değil.

Yükleme kartı MS varsayılan OS VGA sürücü yurt dışı çalışan güvenli moduna göre (önyükleme için) aynı. Ve çalışıyor.

Bu, kart, sorunun neden çalıştırabilirsiniz kullanıyorsanız ATI 32bit Vista sürücüleri's.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 3 Kasım 2007, 14:44
Yeni Üye Grubu

Thx için ama çok yardımcı oluyor sorunu sohbet şimdi olan bu devre dışı bırakın Teknede sürücüleri cant ve her şey tryed bir yardım.

teşekkürler
David
Old 3 Kasım 2007, 15:53
Bağış Grubu

Ne zaman 'Teknede' sürücüleri de ki size demek entegre grafik kurulunda yongatakımının sürücü ikamet? veya Windows öndeğerleri?

Ben yüksek siz biliyor Windows ile şeyi öneririz tam olarak Ne yapıyoruz. Windows sürücülerinin kayıt defteri oturan. Sadece Windows kayıt .... karıştırmasını hakkında EvilFantasy sor

Var Sorun kart sürücüleri ise, daha hiçbir şey, hiçbir şey daha az.

-Kanoakavirus
Old 3 Kasım 2007, 16:04
Moderatör Grubu

Alıntı:
Var Sorun kart sürücüleri ise, daha hiçbir şey, hiçbir şey daha az.
Yakından Alex To dinlemek olacak.

Vista, yepyeni bir işletim sistemi olarak tüm sürücülerin vardır.

Kayıt defteri ile yaklaşık Mucking sonra artık daha fazla sorunlara yol gidiyor! Kayıt araçları (yazılım) yeterince zarar vardır. Kayıt defterinde, fareyi kullanarak bir ölüm darbe olduğunu.

Old 3 Kasım 2007, 22:29
Üye Grubu

Size sizin Teknede VID ve daha sonra geri gitti ATI grafik kaldırmayı deneyin kartı almış.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından