![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bilgisayar: eMachines (ne yazık ki) 10/30/2005 satın OS: Windows Vista Home Basic (XP, dün gece) yükseltme Grafik kartı: ATI Radeon X1300 256MB PCI Visiontek Hangi sürümünü BIOS Hayır ipucu daha sonra bakmak olacaktır. Telefon W Toplam zaman ne yazık ki / Microsoft 9 SAAT! şaka .. hayır çözünürlük .. Birisi yeterli Bu sorunu gidermek için akıllı bir umut var Hey çocuklar. Ben Vista (Yea I upgrade yok) ve bok Teknede ekran kartı .. yükseltmek için gerekli Ben yaptım, yukarıdaki ekran kartı aldım (yukarıda) açıklanan ve .. yüklemek için gitti Ben compaitable bir gerçek, bu sorunun .. olamaz bilmek Sorun, bu iyi yük olacaktır, i giriş ekranına ve i tıklayın hesabına almak ve kabul ki, daha sonra bir adım için (bazen zifiri) ve mavi tüm Görebiliyorum siyah ekran git benim imleç olduğunu. Eğer i vazife müdür pencere Ctrl Alt Del I itin, bu kadar güzel, ben de ekran koruyucu hadi gördüm gelir sonra bir süre .. Güvenli modda yükler sadece, güzel masaüstü yükler ve herşey .. WE've devre dışı bırakmayı denedi / the stnd unistalling. VGA sürücü yükleme en güncel (9/27/2007) vers. herşeyi ati sürücü ve sadece alışkanlık iş! Bu ikinci kartı (belki de ilk fualty oldu) bu kart .. shoudln't olmak sanılıyor Ben mulitple PCI yuvaları olarak .. denedim hayır şans Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız Teşekkürler -Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam Dave. Seni çok fazla yazı kendi soru Yanıtım inanıyoruz. The X1300 tamamen Vista ile uyumludur. Bu Vista Basic (no Aero özelliği) underpowered değil. Yükleme kartı MS varsayılan OS VGA sürücü yurt dışı çalışan güvenli moduna göre (önyükleme için) aynı. Ve çalışıyor. Bu, kart, sorunun neden çalıştırabilirsiniz kullanıyorsanız ATI 32bit Vista sürücüleri's.
|
| |||
| |||
| Thx için ama çok yardımcı oluyor sorunu sohbet şimdi olan bu devre dışı bırakın Teknede sürücüleri cant ve her şey tryed bir yardım. teşekkürler David |
|
| |||
| |||
| Ne zaman 'Teknede' sürücüleri de ki size demek entegre grafik kurulunda yongatakımının sürücü ikamet? veya Windows öndeğerleri? Ben yüksek siz biliyor Windows ile şeyi öneririz tam olarak Ne yapıyoruz. Windows sürücülerinin kayıt defteri oturan. Sadece Windows kayıt .... karıştırmasını hakkında EvilFantasy sor Var Sorun kart sürücüleri ise, daha hiçbir şey, hiçbir şey daha az.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Vista, yepyeni bir işletim sistemi olarak tüm sürücülerin vardır. Kayıt defteri ile yaklaşık Mucking sonra artık daha fazla sorunlara yol gidiyor! Kayıt araçları (yazılım) yeterince zarar vardır. Kayıt defterinde, fareyi kullanarak bir ölüm darbe olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Size sizin Teknede VID ve daha sonra geri gitti ATI grafik kaldırmayı deneyin kartı almış. |