менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Я глухий кут ... Так Microsoft. Відеокарта питання.

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 листопада 2007, 23:09
Нові члени групи

Default Я глухий кут ... Так Microsoft. Відеокарта питання.

Комп'ютер: Emachines (на жаль), придбаних 10/30/2005
ОС: Windows Vista Home Basic (оновлення з XP, останньої ночі)
Відеокарта: ATI Radeon X1300 256MB Visiontek PCI
Немає поняття, що таке BIOS версії я розгляну пізніше.
Загальний час сумно телефон W / Microsoft 9 годин! не жарт .. Жодна резолюція ..

Hey Guys я сподіваюся, хтось досить розумний, щоб вирішити цю проблему. Я зробив оновлення до Vista (та й немає) і має потребу в оновленні, що відео карта бортового лайно .. Так що я зробив, я купив вище відеокарта (описана вище), і пішли його встановити .. Я точно знаю, це compaitable, так що не може бути питанням ..

Проблема в тому, що він буде завантажуватися добре, я отримую на екрані Увійти, щоб я натискаю будь-який рахунок, і він буде говорити Ласкаво просимо, потім перейдіть до кроку чорний екран (іноді крок синій) і я бачу мою курсору. Якщо б я натиснути Ctrl Alt деле я отримую вікно диспетчера завдань, вона підходить добре, я також бачив заставку Давай через деякий час ..

Вантажі в безпечному режимі, просто чудово, настільний навантажень і все .. WE've намагалися відключити / unistalling STND. VGA Driver, установка самих останніх (9/27/2007) Vers. з драйвера ATI, все, і він просто не спрацюють! Це друга карта (думали, може бути, перший з них fualty), тому він буде shoudln't карти .. Я пробував в mulitple слоти PCI .. не пощастило

Будь-яка допомога буде так високо оцінює

Спасибо
-Dave
Old 3 листопада 2007, 04:44
Донор групи

Привіт Дейв.

Я вважаю, Ви майже відповіли на своє питання на своєму посту.

X1300 повністю сумісна з Vista.

Це не придатним (без Aero особливість у Vista Basic).

За завантаженні в безпечному режимі карти стікає за умовчанням MS-резидент VGA драйвера в ОС (те ж для завантаження). І це працює.

Це ATI 32bit Vista драйверів ви використовуєте запуску карт, які є причиною проблеми.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 3 листопада 2007, 14:44
Нові члени групи

Thx за це допомогти йому допомагає дуже багато, але їм з питанням є те, що зараз ми не можемо відключити драйвери бортових і ми ніколи Tryed річ.

спасибо
Девід
Old 3 листопада 2007, 15:53
Донор групи

Коли ви говорите "драйверів бортового ', ви маєте на увазі вбудованою графікою чіпсета резидента драйвера на борту? або Windows за замовчуванням?

Я високої Рекомендуємо Вам Не жартуйте з Windows, якщо Ви не знаєте точно що ви робите. Windows Drivers проживають в реєстрі. Просто запитайте про EvilFantasy дурнем з реєстром Windows ....

У вас є проблема в драйверах для вашої картки, ні більше, ні менше.

-Kanoakavirus
Old 3 листопада 2007, 16:04
Модератор групи

Цитата:
У вас є проблема в драйверах для вашої картки, ні більше, ні менше.
Я б прислухатися до Алекс.

Перспектива цілому нова ОС, як і всі водії.

МАКИ навколо з реєстром збирається викликати більше проблем, то у вас є зараз! Реєстр засобів (програмне забезпечення) є пошкодження достатньо. Використання миші в реєстр смертельний удар.

Old 3 листопада 2007, 22:29
Член групи

Ти взяв картку з повернулися до бортовим вигляд, а потім спробуйте видалити ATI Graphics.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.