![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Комп'ютер: Emachines (на жаль), придбаних 10/30/2005
ОС: Windows Vista Home Basic (оновлення з XP, останньої ночі) Відеокарта: ATI Radeon X1300 256MB Visiontek PCI Немає поняття, що таке BIOS версії я розгляну пізніше. Загальний час сумно телефон W / Microsoft 9 годин! не жарт .. Жодна резолюція .. Hey Guys я сподіваюся, хтось досить розумний, щоб вирішити цю проблему. Я зробив оновлення до Vista (та й немає) і має потребу в оновленні, що відео карта бортового лайно .. Так що я зробив, я купив вище відеокарта (описана вище), і пішли його встановити .. Я точно знаю, це compaitable, так що не може бути питанням .. Проблема в тому, що він буде завантажуватися добре, я отримую на екрані Увійти, щоб я натискаю будь-який рахунок, і він буде говорити Ласкаво просимо, потім перейдіть до кроку чорний екран (іноді крок синій) і я бачу мою курсору. Якщо б я натиснути Ctrl Alt деле я отримую вікно диспетчера завдань, вона підходить добре, я також бачив заставку Давай через деякий час .. Вантажі в безпечному режимі, просто чудово, настільний навантажень і все .. WE've намагалися відключити / unistalling STND. VGA Driver, установка самих останніх (9/27/2007) Vers. з драйвера ATI, все, і він просто не спрацюють! Це друга карта (думали, може бути, перший з них fualty), тому він буде shoudln't карти .. Я пробував в mulitple слоти PCI .. не пощастило Будь-яка допомога буде так високо оцінює Спасибо -Dave |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт Дейв.
Я вважаю, Ви майже відповіли на своє питання на своєму посту. X1300 повністю сумісна з Vista. Це не придатним (без Aero особливість у Vista Basic). За завантаженні в безпечному режимі карти стікає за умовчанням MS-резидент VGA драйвера в ОС (те ж для завантаження). І це працює. Це ATI 32bit Vista драйверів ви використовуєте запуску карт, які є причиною проблеми.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thx за це допомогти йому допомагає дуже багато, але їм з питанням є те, що зараз ми не можемо відключити драйвери бортових і ми ніколи Tryed річ.
спасибо Девід |
|
|
|||
|
|||
|
Коли ви говорите "драйверів бортового ', ви маєте на увазі вбудованою графікою чіпсета резидента драйвера на борту? або Windows за замовчуванням?
Я високої Рекомендуємо Вам Не жартуйте з Windows, якщо Ви не знаєте точно що ви робите. Windows Drivers проживають в реєстрі. Просто запитайте про EvilFantasy дурнем з реєстром Windows .... У вас є проблема в драйверах для вашої картки, ні більше, ні менше.
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Перспектива цілому нова ОС, як і всі водії. МАКИ навколо з реєстром збирається викликати більше проблем, то у вас є зараз! Реєстр засобів (програмне забезпечення) є пошкодження достатньо. Використання миші в реєстр смертельний удар. |
|
|
|||
|
|||
|
Ти взяв картку з повернулися до бортовим вигляд, а потім спробуйте видалити ATI Graphics.
|