mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Padidinti vaizdo atminties

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 5, 2008, 14:35
Naujas Narys

Default Padidinti vaizdo atminties

Gerai, aš turiu seną kompiuterį ir buvo tiesiog įdomu, ar galiu padidinti vaizdo atminties pasidalinti ja su avinu. jo kinda seno kompiuterio, kad tik suppports 32 MB vaizdo atminties. Aš atvyko į BIOS Chec jei aš galiu padidinti, tačiau didžiausias iš 32. kažkas man pasakė, kad yra programų, kurios gali padidinti jį (manau, kad yra grafikos greitintuvo!) ir I dont planuojate pirkti vaizdo plokštę. kompiuteris nėra naudojamas daug žaidimų. jei galiu padidinti jį greitintuvo kurios programos man reikia?
Old Gruodis 6, 2008, 05:25
Donorų grupės

Default Padidinti vaizdo atminties

Skirta vaizdo plokštė neleidžia valgyti jokių daugiau RAM, atsiprašau. Man sunku galvoti apie bet kai 32MB neužtektų, jei nesate žaidėjų, nors, kokios problemos jums kyla ir esate tikri, kad jie nėra susiję su jūsų reguliariai RAM?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Skirdami Shared Video Memory? GDawgtuk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 3 balandis 2008 16:55
Ne vaizdo atminties Isis Graphics Cards & Monitoriai 11 24 sausis 2008 13:52
Ką galiu nusipirkti padidinti žaidimo našumą? xAlanxEnglandx General Hardware Chat 1 1 sausis 2008 07:56
Padidinti galią USB Hub dėl Laptop? dfr200764 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Birželis 15, 2007 14:59
ATI Radeon Xpress 200 video atmintis? sūrus Graphics Cards & Monitoriai 1 Kovas 20, 2007 09:21
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.