![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok Mám starý počítač, a bol len opýtať, či môžem zvýšiť video pamäť-zdieľať s ram. jeho jedno docela staré PC suppports, že iba 32 MB videopamäte. som odišla do bios na checa keď aj to sa môže zvýšiť, ale maximum je 32. niekto mi povedal, že existujú programy, ktoré môžu zvýšiť ju (myslím, že je grafika akcelerátora!) a i dont pláne si kúpiť grafickú kartu. počítač nie je používaný ťažko pre hranie. keď aj to sa môže zvýšiť akcelerátora aj program, ktorý potrebujete? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A špecializované grafické karty nedovolí jesť žiadne väčšie RAM, sorry. Já sa len ťažko uvažovať o ktoromkoľvek okamihu, kedy 32 MB nebude stačiť, ak si nie ste hráč, aj keď, aké problémy sú s vami a sú si istí, že nie sú v spojení s vašou pravidelné RAM?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vynakladáme zdieľanej video pamäte? | GDawgtuk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 3. apríl 2008 16:55 |
| No video pamäte | Isis | Graphics Cards & Monitory | 11 | 24. januára 2008 13:52 |
| Čo môžem kúpiť na zvýšenie hernej výkonnosti? | xAlanxEnglandx | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 1. januára 2008 07:56 |
| Zvýšte silu USB Hub na notebook? | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 15. júna 2007 14:59 |
| ATI Radeon Xpress 200 video pamäť? | slaný | Graphics Cards & Monitory | 1 | 20. marca 2007 09:21 |
| Thread Tools | |
| |