![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз имам само наскоро инсталирали ATI Radeon HD 2400 графична карта пропорционално на моята система, тя е била вървят страхотно, но аз реших да повдигне resulution и той отива празно и тя казва "Входно не се поддържа" на компютъра продължава да работи нормално и може да чувам звуци като се започва, но doesn't дисплея нищо приемат за вход не се поддържа. Какво трябва да направя? |
|
| |||
| |||
| Какво монитор, който използвате? Какво резолюцията си го правиш? И каква е framerate? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE 8 не се поддържа в тази операционна система | BreannaRice | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 19 Юни 2009 02:35 |
| Когато Windows XP екрана трябва натоварване получавам вход не се поддържат | teri1973 | Windows операционни системи | 2 | 7 Ноем 2008 06:26 |
| Изглед 32 и 64 игри за съвместимост списък - Член подкрепени | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 32 | 26-ти септември 2008 12:31 |
| Не входния сигнал Опитах всичко, се нуждаят от помощ! | dosgriffins | Общи Хардуер Чат | 13 | 3 април 2008 10:09 |
| Китара вход | ад | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 16-то Jan 2008 17:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |