menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Vstupy nie sú podporované

Reply

Thread Tools
Old 29. decembra 2007, 20:44
Nový člen skupiny

Default Vstupy nie sú podporované

Ahoj, som práve nedávno dosadila ATI Radeon HD 2400 pre grafickú kartu na mojom systéme, bolo skvelé, ale aj spustenie sa rozhodla zvýšiť resulution a to chodí prázdne a hovorí "Vstupné not" počítač neustále pracuje normálne a môžete počuť zvuky, ktoré sa spustí, ale je to doesnt displeji niečo prijať pre vstup nie sú podporované. Čo mám robiť?
Old 29. decembra 2007, 21:53
Člen Skupina

Default Vstupy nie sú podporované

Čo monitora používate? Aké riešenie ste nastavte ju na? A aký je počet snímok?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IE 8 nie je na tento operačný systém BreannaRice Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 19. júna 2009 02:35
Ak sa systém Windows XP obrazovke by mala nahrať aj získať vstupné not teri1973 Operačné systémy Windows 2 7. novembra 2008 06:26
Vista 32 a 64 hra kompatibility list - Členské podporované cheesepuff PC a herné konzoly 32 26. September 2008 12:31
Žiadny vstupný signál vyskúšali všetko, potrebujeme pomoc! dosgriffins Všeobecné Hardware Chat 13 3. apríl 2008 10:09
Guitar vstupné peklo Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 16. január 2008 17:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.