![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som práve nedávno dosadila ATI Radeon HD 2400 pre grafickú kartu na mojom systéme, bolo skvelé, ale aj spustenie sa rozhodla zvýšiť resulution a to chodí prázdne a hovorí "Vstupné not" počítač neustále pracuje normálne a môžete počuť zvuky, ktoré sa spustí, ale je to doesnt displeji niečo prijať pre vstup nie sú podporované. Čo mám robiť? |
|
| |||
| |||
| Čo monitora používate? Aké riešenie ste nastavte ju na? A aký je počet snímok? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE 8 nie je na tento operačný systém | BreannaRice | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 19. júna 2009 02:35 |
| Ak sa systém Windows XP obrazovke by mala nahrať aj získať vstupné not | teri1973 | Operačné systémy Windows | 2 | 7. novembra 2008 06:26 |
| Vista 32 a 64 hra kompatibility list - Členské podporované | cheesepuff | PC a herné konzoly | 32 | 26. September 2008 12:31 |
| Žiadny vstupný signál vyskúšali všetko, potrebujeme pomoc! | dosgriffins | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 3. apríl 2008 10:09 |
| Guitar vstupné | peklo | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 16. január 2008 17:24 |
| Thread Tools | |
| |