менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Вхідний не підтримується

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 грудня 2007, 20:44
Нові члени групи

Default Вхідний не підтримується

Привіт, я недавно тільки що встановили ATI Radeon HD 2400 Pro відеокарта на моїй системі, вона втекла велика, але я вирішив підняти resulution і він гасне, і він каже: "Вхідний не підтримується" комп'ютер продовжує працювати нормально, і ви можете чути звуки, як запускається але doesn't дисплеєм нічого приймати на вхід не підтримується. Що я повинен робити?
Old 29 грудня 2007, 21:53
Член групи

Default Вхідний не підтримується

Який монітор ви використовуєте? Що ти резолюції встановити його? І те, що частота кадрів?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
IE 8 не підтримується у цій операційній системі BreannaRice Веб-браузери & FTP-клієнти 0 19 червня 2009 02:35
Коли на екрані Windows XP повинна з'явитися і отримати ввід не підтримується teri1973 Операційні системи Windows 2 7 листопада 2008 06:26
Vista 32 і 64 ігор Compatibility List - члени підтримують cheesepuff PC & консоль Gaming 32 26 вересня 2008 12:31
Немає вхідного сигналу випробувала все, потрібна допомога! dosgriffins Генеральний обладнання чат 13 3 квітня 2008 10:09
Гітарний вхід пекло Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 16 січня 2008 17:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.