![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я недавно тільки що встановили ATI Radeon HD 2400 Pro відеокарта на моїй системі, вона втекла велика, але я вирішив підняти resulution і він гасне, і він каже: "Вхідний не підтримується" комп'ютер продовжує працювати нормально, і ви можете чути звуки, як запускається але doesn't дисплеєм нічого приймати на вхід не підтримується. Що я повинен робити? |
|
| |||
| |||
| Який монітор ви використовуєте? Що ти резолюції встановити його? І те, що частота кадрів? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE 8 не підтримується у цій операційній системі | BreannaRice | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 19 червня 2009 02:35 |
| Коли на екрані Windows XP повинна з'явитися і отримати ввід не підтримується | teri1973 | Операційні системи Windows | 2 | 7 листопада 2008 06:26 |
| Vista 32 і 64 ігор Compatibility List - члени підтримують | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 32 | 26 вересня 2008 12:31 |
| Немає вхідного сигналу випробувала все, потрібна допомога! | dosgriffins | Генеральний обладнання чат | 13 | 3 квітня 2008 10:09 |
| Гітарний вхід | пекло | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 16 січня 2008 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |