![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Възможно ли е да пуснете дуел настройка на монитор с вграден видео и AGP карта? Аз мисля, че и двете се движат по същия автобус, така че една или друга, но аз не съм положително. В борда на видео е от 8185-E3U или ThinkCenter m50 В AGP карта е NVidia Vanta В BIOS мога да определя основната видео или интегрирани, AGP или PCI. Когато превключвате между интегриран и AGP го ботуши на този екран respectivily. Въпреки, че когато XP ботуши до него ще се показват само на видео карта е, и от друга, не се появява в Device Manager. Аз бях преустроени на BIOS до последната версия. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мисля така, имате нужда от графична карта с двойна продукция.
| |||
| |||
| Реших, че може да се случи. Много благодаря за отделеното време:) |
|
| |||
| |||
| Аз съм много сигурен, когато включите в автономния видео карта на борда на изхода е автоматично деактивиран. И вие сте добре дошли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не винаги, искам да кажа със съвременни дънни платки най-вероятно, но със стария си компютър Трябваше да я извадим в BIOS
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Интегрирана уеб камера проблем | jimbeam | Digital Imaging & Принтери | 2 | 19 май 2008 г. 06:49 |
| Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа! | ljkd13 | Мултимедия & Codecs | 3 | 17 Jan 2008 20:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |