![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι δυνατόν να τρέξετε μια μονομαχία με την ολοκληρωμένη παρακολούθηση της εγκατάστασης και ένα βίντεο AGP κάρτα; Νομίζω ότι και οι δύο λειτουργούν με το ίδιο λεωφορείο, κι έτσι είναι, είτε το ένα ή το άλλο, αλλά δεν είμαι θετικός. Η επί του σκάφους, το βίντεο είναι από το 8185-E3U ή ThinkCenter M50 Η κάρτα είναι μία AGP Nvidia Vanta Στο BIOS μπορώ να ρυθμίσετε το πρωτογενές βίντεο είτε ολοκληρωμένα, AGP ή PCI. Όταν κάνω εναλλαγή μεταξύ ολοκληρωμένη και AGP είναι μπότες μέχρι στην οθόνη respectivily. Αν και όταν xp μπότες μέχρι αυτή θα εμφανίζεται μόνο η κάρτα οθόνης είναι σχετικά, και η άλλη δεν εμφανίζεται στη Διαχείριση Συσκευών. Έχω αναβαθμιστεί το BIOS στην τελευταία έκδοση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν το πιστεύω αυτό, χρειάζεστε μια κάρτα γραφικών με διπλής εξόδου.
| |||
| |||
| Σκέφτηκα ότι μπορεί να ισχύει. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας:) |
|
| |||
| |||
| Είμαι πολύ σίγουρος ότι όταν συνδέσετε σε μια αυτόνομη κάρτα βίντεο το ενσωματωμένο εξόδου απενεργοποιείται αυτόματα. Και είστε ευπρόσδεκτοι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν είναι πάντα, και εννοώ με τις σύγχρονες μητρικές πλακέτες πιθανότερο αλλά με παλιό υπολογιστή μου είχα να απενεργοποιήσει στο BIOS
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Ολοκληρωμένη πρόβλημα webcam | jimbeam | Digital Imaging & Printers | 2 | 19 Μαΐου 2008 06:49 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |