![]() |
|
| |||
| |||
| האם ניתן להפעיל את תוכנית ההתקנה של דו קרב עם צג משולב וידאו של agp כרטיס? אני חושב שהם שניהם מפעילים על אותו אוטובוס, כך גם אחד או אחר, אבל אני לא חיובית. על הסיפון את הווידאו של 8185-E3U או ThinkCenter m50 כרטיס ה agp היא Nvidia Vanta ב-BIOS אני יכול להגדיר את הווידאו כדי העיקרי או משולבת, agp או PCI. כאשר אני עובר בין משולבים ו agp זה המגפיים על המסך כי respectivily. למרות המגפיים למעלה XP כאשר היא רק להציג את כרטיס המסך על זה, והשני אינו מופיע ב 'מנהל ההתקנים. ביצעתי את שדרוג ה-BIOS לגרסה האחרונה. תודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא חושב כך, אתה צריך כרטיס מסך עם תפוקה כפולה.
| |||
| |||
| הבנתי כי יכול להיות מקרה. תודה רבה על זמנך:) |
|
| |||
| |||
| אני די בטוח כאשר תקע ב העצמאית של כרטיס המסך ב-Board פלט באופן אוטומטי מושבתת. ואתה מוזמן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא תמיד, אני מתכוון עם מודרני motherboards סביר אבל עם המחשב הישן שלי, הייתי צריך לבטל את זה ב-BIOS
|
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| בעיה משולבת Webcam | jimbeam | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 19th May 2008 06:49 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| שרשרת כלים | |
| |