![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, аз да има компютър с 6200 AGP 128MB и лаптоп с X3100 256MB. Просто се чудех кои от тях по-добре. Моят компютър спецификациите са Intel P4 1,7 GHz, 768 MB RAM, AGP 6200 и Windows XP. Моят лаптоп спецификациите са Intel Celeron 560 2.133GHZ, 1GB Рам, GMA X3100 и Windows Vista. Явно ми трябва по-добре лаптопи спецификациите освен моята графична карта. хора, казва, че X3100 подкрепа няма DX10, които я правят по-добре?
графична карта, която ще се представят по-добре в игрите? Аз също предполагам, ми е лаптопи X3100 PCI-E X16 лента. и 6200 е AGP 8x и моите лаптопи карта е по-vram. Кой ще ми даде по-добри резултати в игрите?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Те двамата сте боклуци, но 6200 е малко по-добре, поради факта, че има посветена VRAM, например. UT2004 на 1024x768 е около 60fps за 6200, 40 от X3100.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако искате да играете някоя достойни игри ще трябва да надстроите двете
|
|||
|
|||
|
аз арго ъпгрейд ми лаптоп
и аз съм не е хардкор Gamer все пак . Аз работи добре за игри аз играя например warrock, Гилдията войни. THX за Ур comment.reply
|
|
|
|||
|
|||
|
Дадох си лаптоп с баща си ... и преустроени моя компютър с 7600GT и Celeron 3.2GHZ тичам много по-добри във всичко
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако някой иска да знаеш, X3100 може да надхвърлят 6200, ако имате добра и бърза CPU RAM (с почти 200% ~ два пъти по рейтинг в 3D марки). Също така X3100 работи по-добре във Vista, но предполагам никой не му пука XD
|