![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| HI, Mam komputer z 6200 AGP 128mb i laptopa z X3100 256MB. just wondering które lepiej. Mój komputer jest specyfikacją Intel P4 1,7 GHz, 768 MB pamięci RAM, AGP 6200 i Windows XP. Mój Laptop specyfikacji są 2.133GHZ Intel Celeron 560, 1GB RAM, GMA X3100 oraz Windows Vista. Chyba mój laptop dostał lepszą specyfikacją oprócz mojej karty graficznej. osób twierdzi, że X3100 wsparcia DX10 to uczynić go lepszym? Karta graficzna, która będzie lepiej w grach? I guess my również laptopów jest X3100 PCI-E x16 pasma. i 6200 jest AGP 8X i mój laptop karta ma więcej pamięci VRAM. Który z nich da mi lepszą wydajność w grach? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| They've zarówno śmieci, ale 6200 jest trochę lepsza, ze względu na fakt, że dostał poświęcony pamięci VRAM, na przykład. UT2004 w 1024x768 jest około 60fps na 6200, 40 na X3100.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli chcesz zagrać w dowolne gry godnej należy uaktualnić zarówno
| |||
| |||
| i cant uaktualnić mojego laptopa and I'm not a hardcore gamer anyway . i działa poprawnie na gry i zagrać np. warrock, Guild Wars. thx for ur comment.reply |
|
| |||
| |||
| Dałem mój laptop do mojego taty ... i zmodernizowane mój komputer z 7600GT i Celeron 3.2GHZ uruchomić wiele lepiej wszystko |
|
| |||
| |||
| Jeśli ktoś chce wiedzieć, w X3100 może nawet w 6200, jeśli masz dobry procesor i Fast RAM (o prawie 200% ~ Dwukrotnie wynik na 3D Marks). Również X3100 Vista działa lepiej, ale w Chyba nikt nie dba xD |