по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Проблеми с графични карти - PC игрите се срива, когато

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти май 2009 г., 10:02
Новите държави Група

Default Проблеми с графични карти - PC игрите се срива, когато

Im използва AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual (като майка ми съвет), но Im все още не сте сигурни точно какъв е проблемът може да бъде.

Имам прилично старите графични карти, но тя винаги го и все още трябва да бъде в състояние да подкрепя най-игри като светът на Warcraft и Warcraft 3, espesically тъй като тези игри са минимални изисквания за графика.
Както и да е, както Im играя някоя игра редовно, около 15-20 минути в игра на графика се наистина зле, и ако остана в играта друга 5 минути компютъра ми блокира. ако излезете от играта, компютърът не е катастрофа, но смотана графика престой, докато не рестартирате компютъра. Терес само няколко игри, това не се случи, но то най-вече се случва с всеки един от игрите Опитах. Това също може да стане майка борда на проблема, защото, когато съм свой ред ми кула наляво или надясно, дори леко, целият монитор превръща лилаво / розово, но все още можете да видите everyting. и звук понякога стане лошо като добре.
heres картина:

и обикновено курсора отива напълно бели както в играта и извън играта.
Благодаря за всички момчета помогне:)
Бих appreiciate от помощ, ако има решение на този проблем, или как да се декларират, ако нейната майка борда или графична карта, или вероятно и двете, или може би му лесно поправим:]

също така бих искал да спомена, дори и когато ми графика изглеждат добре на десктопа, Терес винаги е искал 5/6 икони, които са липсващата им снимка напълно, въпреки че те все още са там
Old 24-ти май 2009 г., 12:18
Номер на групата

Били ли сте някога се почистват вътрешността на вашия компютър и / или графична карта? То може да се дължи на прегряване прах .......
Old 24-ти май 2009 г., 13:14
Номер на групата

Да, това е прегряване.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc