![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Im използва AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual (като майка ми съвет), но Im все още не сте сигурни точно какъв е проблемът може да бъде.
Имам прилично старите графични карти, но тя винаги го и все още трябва да бъде в състояние да подкрепя най-игри като светът на Warcraft и Warcraft 3, espesically тъй като тези игри са минимални изисквания за графика. Както и да е, както Im играя някоя игра редовно, около 15-20 минути в игра на графика се наистина зле, и ако остана в играта друга 5 минути компютъра ми блокира. ако излезете от играта, компютърът не е катастрофа, но смотана графика престой, докато не рестартирате компютъра. Терес само няколко игри, това не се случи, но то най-вече се случва с всеки един от игрите Опитах. Това също може да стане майка борда на проблема, защото, когато съм свой ред ми кула наляво или надясно, дори леко, целият монитор превръща лилаво / розово, но все още можете да видите everyting. и звук понякога стане лошо като добре. heres картина: ![]() и обикновено курсора отива напълно бели както в играта и извън играта. Благодаря за всички момчета помогне:) Бих appreiciate от помощ, ако има решение на този проблем, или как да се декларират, ако нейната майка борда или графична карта, или вероятно и двете, или може би му лесно поправим:] също така бих искал да спомена, дори и когато ми графика изглеждат добре на десктопа, Терес винаги е искал 5/6 икони, които са липсващата им снимка напълно, въпреки че те все още са там |
|
|
|||
|
|||
|
Били ли сте някога се почистват вътрешността на вашия компютър и / или графична карта? То може да се дължи на прегряване прах .......
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, това е прегряване.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|