menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Problémy s grafickou kartou - PC pády při hraní

Reply

Thread Nástroje
Old 24. května 2009, 10:02
Nový člen skupiny

Default Problémy s grafickou kartou - PC pády při hraní

im pomocí AMD Athlon (tm) 64 X2 Duální (jako moje matka palubě), ale im dosud přesně jistý, co by mohl být problém.

Mám slušně stará grafická karta, ale vždycky to udělal, a ještě by měl být schopen podporovat většina her jako je World of Warcraft a Warcraft 3, espesically protože ty hry jsou minimální požadavky na grafiku.
stejně, jako im hraní jakékoliv hry pravidelně, asi 15-20 minut do herní grafiky si opravdu špatný, a když jsem zůstat ve hře, dalších 5 minut, můj počítač havaruje. i když ukončíte hru, v počítači není krach, ale mizerný grafice zůstat i do restartu PC. theres jen pár her, se tak nestane, ale většinou se stává, že na všechny hry i vyzkoušeli. i to může být problém, protože matka palubě, když jsem někdy zase můj věže vpravo nebo vlevo i mírně celé sledovat fialové / růžové, ale stále můžete vidět everyting. a zvuk občas dostane do špatných stejně.
Heres obrázku:

a obvykle se kurzor jede úplně bílý jak ve hře i mimo hru.
díky za pomoc chlapi:)
Já bych appreiciate jakékoli pomoci, pokud by se řešení tohoto problému a jak prohlásil, pokud jeho matka palubě nebo grafické karty, případně obojí, nebo možná jeho snadno opravitelný:]

Také bych chtěl zmínit, i když moje grafika zdát pokutu na ploše, theres vždy rád 5-6 ikon, které se jejich obraz úplně chybí, přestože jsou stále tam
Old 24. května 2009, 12:18
Dárce Skupina

Už jste někdy vyklidí uvnitř počítače a / nebo grafické karty? To může být kvůli přehřátí prachu .......
Old 24. května 2009, 13:14
Dárce Skupina

Jo, to je přehřátí.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Doporučuji Slušná grafická karta pro hraní her - Newbie Otázka zbersinger Graphics Cards & Monitory 6 21.listopadu 2009 13:49
Palit 9800GT Grafická karta Otázky lnicole Graphics Cards & Monitory 0 13 června 2009 01:12
Grafickou kartu s moc otázek? marsay001 Graphics Cards & Monitory 11 15. ledna 2008 19:17
TV / Grafické karty Upgrade Otázky mildren4ever Graphics Cards & Monitory 3 13. ledna 2008 11:17
Ovladač grafické karty otázky ... mark99 Graphics Cards & Monitory 19 22. srpna 2007 11:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.