![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im pomocí AMD Athlon (tm) 64 X2 Duální (jako moje matka palubě), ale im dosud přesně jistý, co by mohl být problém. Mám slušně stará grafická karta, ale vždycky to udělal, a ještě by měl být schopen podporovat většina her jako je World of Warcraft a Warcraft 3, espesically protože ty hry jsou minimální požadavky na grafiku. stejně, jako im hraní jakékoliv hry pravidelně, asi 15-20 minut do herní grafiky si opravdu špatný, a když jsem zůstat ve hře, dalších 5 minut, můj počítač havaruje. i když ukončíte hru, v počítači není krach, ale mizerný grafice zůstat i do restartu PC. theres jen pár her, se tak nestane, ale většinou se stává, že na všechny hry i vyzkoušeli. i to může být problém, protože matka palubě, když jsem někdy zase můj věže vpravo nebo vlevo i mírně celé sledovat fialové / růžové, ale stále můžete vidět everyting. a zvuk občas dostane do špatných stejně. Heres obrázku: ![]() a obvykle se kurzor jede úplně bílý jak ve hře i mimo hru. díky za pomoc chlapi:) Já bych appreiciate jakékoli pomoci, pokud by se řešení tohoto problému a jak prohlásil, pokud jeho matka palubě nebo grafické karty, případně obojí, nebo možná jeho snadno opravitelný:] Také bych chtěl zmínit, i když moje grafika zdát pokutu na ploše, theres vždy rád 5-6 ikon, které se jejich obraz úplně chybí, přestože jsou stále tam |
|
| |||
| |||
| Už jste někdy vyklidí uvnitř počítače a / nebo grafické karty? To může být kvůli přehřátí prachu ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, to je přehřátí.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Doporučuji Slušná grafická karta pro hraní her - Newbie Otázka | zbersinger | Graphics Cards & Monitory | 6 | 21.listopadu 2009 13:49 |
| Palit 9800GT Grafická karta Otázky | lnicole | Graphics Cards & Monitory | 0 | 13 června 2009 01:12 |
| Grafickou kartu s moc otázek? | marsay001 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 15. ledna 2008 19:17 |
| TV / Grafické karty Upgrade Otázky | mildren4ever | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. ledna 2008 11:17 |
| Ovladač grafické karty otázky ... | mark99 | Graphics Cards & Monitory | 19 | 22. srpna 2007 11:49 |
| Thread Nástroje | |
| |