μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Θέματα με την κάρτα γραφικών - PC κολλάει όταν gaming

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24ης Μαΐου 2009, 10:02
Νέο Μέλος Ομάδα

im χρησιμοποιώντας AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual (όπως η μητέρα μου του σκάφους), αλλά δεν έχει ακόμα im σίγουρος τί ακριβώς το πρόβλημα μπορεί να είναι.

Έχω ένα παλιό αξιοπρεπώς την κάρτα γραφικών, αλλά πάντα ήταν και εξακολουθεί να είναι σε θέση να υποστηρίζει τα περισσότερα παιχνίδια όπως το World of Warcraft και Warcraft 3, espesically δεδομένου ότι τα παιχνίδια έχουν ελάχιστες απαιτήσεις για γραφικά.
Ούτως ή άλλως, όπως im κάθε παιχνίδι που παίζουν τακτικά, περίπου 15-20 λεπτά στο παιχνίδι των γραφικών λάβετε πολύ άσχημα και αν μείνετε στο παιχνίδι άλλα 5 λεπτά ο υπολογιστής μου κολλάει. αν μου έξοδο από το παιχνίδι, ο υπολογιστής δεν συντριβή, αλλά η παραμονή μέχρι σκατένιο γραφικά i επανεκκίνηση του υπολογιστή. Theres μόνο μια-δυο παιχνίδια δεν συμβεί αυτό, αλλά αυτό κυρίως συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια Προσπάθησα. Επίσης, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, επειδή η μητέρα του σκάφους, όταν θ ποτέ τη σειρά μου πύργο αριστερά ή δεξιά ακόμα και ελαφρά, το όλο στροφές παρακολουθεί μωβ / ροζ, αλλά μπορείτε ακόμα να δείτε everyting. και ήχο μερικές φορές γίνεται μέχρι και κακό.
heres μια εικόνα:

και συνήθως ο δρομέας πηγαίνει εντελώς λευκό τόσο στο παιχνίδι και εκτός παιχνιδιού.
ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια παιδιά:)
Θα appreiciate οποιαδήποτε βοήθεια και αν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα ή να δηλώσει πως αν η μητέρα του σκάφους ή την κάρτα γραφικών, ή πιθανόν δύο, ή ίσως τα εύκολα fixable:]

Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω ακόμη και όταν τα γραφικά μου φαίνονται ωραία στην επιφάνεια εργασίας, όπως πάντα Theres 5-6 εικονίδια που λείπουν εντελώς τους εικόνα, αν και είναι ακόμα εκεί
Old 24ης Μαΐου 2009, 12:18
Ομάδα Δωρητών

Έχετε ποτέ καθαριστεί το εσωτερικό του υπολογιστή σας ή / και κάρτα γραφικών; Μπορεί να οφείλεται στην υπερθέρμανση της σκόνης .......
Old 24ης Μαΐου 2009, 13:14
Ομάδα Δωρητών

Ναι, αυτό της υπερθέρμανσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.