![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
im koristeći AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual (kao što je moja majka odbora), ali im još uvijek nije siguran točno što bi mogao biti problem.
imam pristojno starih grafičkih kartica, ali to uvijek činio i još uvijek bi trebalo biti u mogućnosti podržati većinu igara poput World of Warcraft i Warcraft 3, espesically od onih igara su minimalni zahtjevi za grafiku. anyway, kako im svira bilo koji igra redovito, oko 15-20 minuta u igri grafika dobiti stvarno loše i ako sam ostati u igri drugog 5 min moj računalo crashes. ako izađete iz igre, računalo ne krah, ali je grafika shitty boraviti dok nisam ponovo pokrenite računalo. theres samo par igara to ne dogodi, ali to se događa uglavnom na sve ove igre ja pokušao. To također može biti majka odbora problem jer kad sam ikada okret moj kula lijevo ili desno ni malo, cijeli monitor okrene purple / ruzicasto, ali još uvijek možete vidjeti everyting. i zvuk ponekad dobiva loše up as well. Heresu sliku: ![]() pokazivača i obično ide potpuno bijelo, kako u igri i izvan igre. hvala za bilo kakvu pomoć momci:) Ja bih appreiciate bilo koji pomoć ako postoji rješenje za ovaj problem ili kako da objavim ako njegova majka odbora ili grafičke kartice, ili oboje, ili možda jednostavno svojim popravljiv:] Također želio bih spomenuti još kada mi se grafika izgledaju fino na desktopu, theres uvijek vole 5-6 ikone koje nedostaju njihove slike u potpunosti, iako su oni još uvijek postoje |
|
|
|||
|
|||
|
Jeste li ikad očistio iz unutrašnjosti vaše računalo i / ili grafičke kartice? On svibanj biti zbog pregrijavanja prašine .......
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yeah, taj 'pregrijavanja.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|