![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im használ AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual (ahogy anyám fórumon), de im nem biztos, hogy mi lehet a probléma. Nekem van egy tisztes régi grafikus kártya, de mindig volt, és továbbra is képesnek kell lennie arra, hogy támogassa a legtöbb játékok, mint World of Warcraft és a Warcraft 3, espesically mivel ezek a játékok minimális követelmények a grafika. Egyébként, mint minden játék im játszik rendszeresen, körülbelül 15-20 perc alatt a játékban a grafika el nagyon rossz, és ha maradok a játékban egy 5 perces saját gépen összeomlik. Ha kilép a játék, a számítógép nem katasztrófa, de a grafika szar maradjon i újraindítani a számítógépet. ott csak egy pár játékok ez nem történik meg, de ez főleg történik mind a játékokat próbáltam. ez is lehet egy anya fórumon problémát, mert ha valaha viszont én tornyot balra vagy jobbra is kissé, az egész monitor megfordulásakor lila / rózsaszín, de akkor is látni mindent. és hangot is kap, akár rossz is. Heres a kép: ![]() és általában a kurzort is teljesen fehér, mind a játék, és a játékot. Thanks for any help guys:) Azt appreiciate minden segítséget, ha van megoldás erre a problémára, illetve arról, hogyan állapítsa meg, ha az anya vagy a fedélzeten grafikus kártya, vagy esetleg mindkettő, vagy talán annak könnyen rögzíthető:] Én is szeretném megemlíteni még, amikor úgy tűnik, szép grafika az asztalon, ott mindig 5-6 hasonló ikonokat, hogy hiányzik a kép teljes, még akkor is, még mindig ott |
|
| |||
| |||
| Have you ever tisztítani a belső számítógép és / vagy a grafikus kártya? Lehet túlmelegedés miatti por ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ez túlmelegedését.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ajánlani egy tisztességes grafikus kártya a Gaming - Newbie Question | zbersinger | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | November 21, 2009 13:49 |
| Palit 9800GT grafikus kártya kérdések | lnicole | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 13. június 2009 01:12 |
| Grafikus kártya teljesítménye kérdések? | marsay001 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 15. január 2008 19:17 |
| TV / Grafikus kártya Upgrade Issues | mildren4ever | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 13. január 2008 11:17 |
| Grafikus kártya driver problémák ... | mark99 | Grafikus kártyák és monitorok | 19 | 22. augusztus 2007 11:49 |
| Téma eszközök | |
| |