![]() |
|
| |||
| |||
| IM באמצעות AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual (כמו אמא שלי Board) IM, אבל עדיין לא בטוח מה בדיוק הבעיה יכולה להיות. יש לי כרטיס מסך ישן decently אבל תמיד עשה את זה, ועדיין אמור להיות מסוגל לתמוך ביותר משחקים כמו World of Warcraft או Warcraft 3, espesically שכן אלו משחקים יש דרישות מינימליות עבור גרפיקה. בכל זאת, כמו כל משחק לשחק IM באופן קבוע, בערך 15-20 דקות לתוך המשחק הגרפיקה לקבל רע מאוד ואם אני להישאר במשחק עוד 5 דקות, המחשב שלי קורס. אם אני לצאת המשחק, המחשב לא לקרוס, אבל גרפיקה shitty להישאר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב. theres רק כמה משחקים זה לא יקרה, אבל זה קורה בעיקר לכל המשחקים ניסיתי. זה גם יכול להיות בעיה כי אמא Board כשאני פעם לסובב את המגדל שמאלה או ימינה אפילו מעט, לפקח על כל פנייה סגול / ורוד אבל אתה עדיין יכול לראות everyting. ויציב מגיע לעתים עד רע גם כן. heres תמונה: ![]() בדרך כלל את הסמן הולך לבן לחלוטין הן המשחק ולצאת המשחק. תודה על כל העזרה חברה:) הייתי appreiciate כל עזרה אם יש פתרון לבעיה זו או כיצד להכריז אם את לוח האם או כרטיס המסך, או אולי שניהם גם יחד, או אולי את fixable בקלות:] גם אני רוצה להזכיר גם כאשר הגרפיקה שלי נראה בסדר על שולחן העבודה, כמו תמיד theres כי 5-6 סמלים חסרים את התמונה לחלוטין, גם אם הם עדיין שם |
|
| |||
| |||
| האם אי פעם לנקות את פנים המחשב ו / או כרטיס המסך? זה עלול להיות overheating בשל אבק ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה overheating.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|