im naudojant AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual (kaip mano mama lenta), bet jiems dar nėra tikri, ką ši problema galėtų būti.
Aš Mandagiai senosios grafikos plokštę, tačiau ji visuomet darė ir dar turėtų turėti galimybę remti labiausiai žaidimus kaip World of Warcraft ir Warcraft 3, espesically nes šie žaidimai yra minimalus reikalavimai grafika.
anyway, kaip jiems žaisti žaidimą bet reguliariai, maždaug 15-20 minučių į žaidimo grafika gauti tikrai neblogai ir jei aš buvimo žaidimas dar 5 minutes mano kompiuteris sugenda. Jei išeiti iš žaidimo, kompiuteryje nėra gedimų, bet shitty graphics sustabdyti, kol aš iš naujo paleisti kompiuterį. Theres tik porą žaidimų tai neturi atsitikti, bet tai dažniausiai atsitinka su visais žaidimais aš bandžiau. Tai taip pat gali būti motina lenta problema, nes kai aš dar savo ruožtu mano bokšto kairę arba į dešinę, net šiek tiek kontroliuoti visą virsta violetinės / rožinės spalvos, tačiau vis dar galite pamatyti everyting. ir patikimo kartais pasireiškia ne taip blogai.
Heres paveikslėlį:
ir paprastai žymeklio eina visiškai baltas tiek žaidimą ir iš žaidimo.
Thanks for any help guys:)
Norėčiau appreiciate nors padėti, jei nėra išspręsti šią problemą, arba kaip paskelbti, jeigu jo motina laive arba vaizdo plokštė, ar galbūt abu, o gal jos lengvai Kurie gali būti sutvirtinti:]
Taip pat norėčiau paminėti, net jei mano grafika atrodo gerai dėl darbastalio, Theres visada kaip 5-6 piktogramas, kad trūksta visiškai savo nuotrauką, nors jos vis dar ten