![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im izmantojot AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual (kā mana māte board), bet im vēl nav pārliecināts, ko tieši problēmas varētu būt. i ir pieklājīgi vecās grafikas karti, bet tas vienmēr bija un vēl joprojām būtu jābūt iespējai atbalstīt lielākā daļa spēles, piemēram of Warcraft un Warcraft 3 World, espesically jo šīs spēles ir minimālās prasības pēc grafika. anyway, kā im spēlējot jebkuru spēli regulāri, 15-20 minūšu spēles grafika iegūt tiešām slikta un ja es uzturēšanās spēlē vēl 5 minūtes datoru atteici. ja es izietu spēli, datoram nav crash, bet shitty grafikas apturēt kamēr es restart PC. theres tikai pāris spēles tas nenotiek, taču tas galvenokārt notiek uz visām spēlēm es centos. tas arī varētu būt māte kuģa problēmas, jo kad es kādreiz savukārt mans tornis pa kreisi vai pa labi, pat nedaudz visu kontrolēt kļūst violeta / rozā, bet jūs joprojām varat redzēt everyting. un skaņas dažreiz kļūst slikti up as well. heres attēlu: ![]() un parasti kursors iet pilnīgi balti gan spēlē un ārā spēle. thanks for any help guys:) Es appreiciate any help, ja ir risināt šo problēmu, vai to, kā atzīt, ja to māte valdes vai grafikas kartes, vai varbūt abus, vai varbūt tā vienkārši fixable:] arī es gribētu pieminēt arī tad, ja mana grafika liekas naudas sodu darbvirsmas theres vienmēr patīk 5-6 ikonām, ka trūkst to ainu pilnībā, kaut arī joprojām pastāv |
|
| |||
| |||
| Vai esat kādreiz iztīrīt no iekšpuses datoram un / vai grafikas karti? Tas var būt pārkaršana dēļ putekļiem ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, tā pārkaršanu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|