![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im pomocou AMD Athlon (tm) 64 X2 Duální (ako moja matka palube), ale im ešte presne istý, čo by mohol byť problém. Mám slušne stará grafická karta, ale vždycky to urobil, a ešte by mal byť schopný podporovať väčšina hier ako je World of Warcraft a Warcraft 3, espesically pretože tie hry sú minimálne požiadavky na grafiku. rovnako, ako im hranie akejkoľvek hry pravidelne, asi 15-20 minút do hernej grafiky si naozaj zlý, a keď som zostať v hre, ďalších 5 minút, môj počítač havaruje. aj keď ukončíte hru, v počítači nie je krach, ale mizerný grafice zostať aj do reštartu PC. Theres len pár hier, sa tak nestane, ale väčšinou sa stáva, že na všetky hry aj vyskúšali. aj to môže byť problém, pretože matka palube, keď som niekedy zase môj veže vpravo alebo vľavo i mierne celej sledovať fialové / ružové, ale stále môžete vidieť everyting. a zvuk občas dostane do nesprávnych rovnako. Heres obrázku: ![]() a zvyčajne sa kurzor jede úplne biely ako v hre aj mimo hru. vďaka za pomoc chlapi:) Já bych appreiciate akejkoľvek pomoci, ak by sa riešenie tohto problému a ako vyhlásil, že jeho matka palube alebo grafickej karty, prípadne oboje, alebo možno jeho ľahko opraviteľný:] Tiež by som chcel spomenúť, aj keď moje grafika zdať pokutu na ploche, Theres vždy rád 5-6 ikon, ktoré sa ich obraz úplne chýbajú, hoci sú stále tam |
|
| |||
| |||
| Už ste niekedy vyklidí vnútri počítača a / alebo grafické karty? To môže byť kvôli prehriatiu prachu ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, to je prehriatia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|