мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Проблеми са графичком картицом - ПЦ црасхес када гаминг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24 сви 2009, 10:02
Нови члан групе

Default Проблеми са графичком картицом - ПЦ црасхес када гаминг

им помоћу АМД Атхлон (тм) 64 Кс2 Дуал (као што је моја мајка одбора), али им још увек није сигуран тачно шта би могао бити проблем.

имам пристојно старих графичких картица, али то увек чинио и још увек би требало бити у могућности подржати већину игара попут Уорлд оф Уарцрафт и Уарцрафт 3, еспесицаллы од оних игара су минимални захтеви за графику.
Аныуаы, како да им свира било који игра редовно, око 15-20 минута у игри графика добити стварно лоше и ако сам остати у игри другог 5 мин мој рачунар црасхес. ако изађете из игре, рачунар не Крах, али је графика схитты боравити док нисам поново покрените рачунар. Тхереса само пар игара то не догоди, али то се дешава углавном на све ове игре ја суђен. То такође може бити мајка одбора проблем јер кад сам икада окрет мој кула лево или десно ни мало, цео монитор окрене Пурпле / ружичаста, али још увек можете видети еверытинг. и звук понекад добија лоше уп ас уелл.
Хересу слику:

курсора и обично иде потпуно бело, како у игри и изван игре.
хвала за било какву помоћ момци:)
Ја бих аппреициате било који помоћ ако постоји решење за овај проблем или како да објавим ако његова мајка одбора или графичке картице, или обоје, или можда једноставно својим поправљив:]

Такође желео бих споменути још када ми се графика изгледају фино на десктопу, Тхереса увек воле 5-6 иконе које недостају њихове слике у потпуности, иако су они још увек постоје
Old 24 сви 2009, 12:18
Донаторска Група

Јесте ли икад очистио из унутрашњости ваше рачунар и / или графичке картице? Он мај бити због прегрејавања прашине .......
Old 24 сви 2009, 13:14
Донаторска Група

Ыеах, тај 'прегрејавања.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц