![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
им помоћу АМД Атхлон (тм) 64 Кс2 Дуал (као што је моја мајка одбора), али им још увек није сигуран тачно шта би могао бити проблем.
имам пристојно старих графичких картица, али то увек чинио и још увек би требало бити у могућности подржати већину игара попут Уорлд оф Уарцрафт и Уарцрафт 3, еспесицаллы од оних игара су минимални захтеви за графику. Аныуаы, како да им свира било који игра редовно, око 15-20 минута у игри графика добити стварно лоше и ако сам остати у игри другог 5 мин мој рачунар црасхес. ако изађете из игре, рачунар не Крах, али је графика схитты боравити док нисам поново покрените рачунар. Тхереса само пар игара то не догоди, али то се дешава углавном на све ове игре ја суђен. То такође може бити мајка одбора проблем јер кад сам икада окрет мој кула лево или десно ни мало, цео монитор окрене Пурпле / ружичаста, али још увек можете видети еверытинг. и звук понекад добија лоше уп ас уелл. Хересу слику: ![]() курсора и обично иде потпуно бело, како у игри и изван игре. хвала за било какву помоћ момци:) Ја бих аппреициате било који помоћ ако постоји решење за овај проблем или како да објавим ако његова мајка одбора или графичке картице, или обоје, или можда једноставно својим поправљив:] Такође желео бих споменути још када ми се графика изгледају фино на десктопу, Тхереса увек воле 5-6 иконе које недостају њихове слике у потпуности, иако су они још увек постоје |
|
|
|||
|
|||
|
Јесте ли икад очистио из унутрашњости ваше рачунар и / или графичке картице? Он мај бити због прегрејавања прашине .......
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ыеах, тај 'прегрејавања.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|