![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sohbet AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Anakartta () olarak kullanan ancak henüz tam olarak emin sorun ne olabilir IM. Bir adam eski grafik kartına sahip ama her zaman ve hala World of Warcraft ve Warcraft 3 gibi birçok oyun destek gerekir, espesically beri bu oyunlar grafik için minimum gereksinimleri vardı. Yine de, düzenli olarak Sohbet, oyunu grafik başka bir 5 dakika benim bilgisayar çöker ve gerçekten kötü bir i oyunda kalmak almak hakkında 15-20 dakika herhangi bir oyunu. Eğer Oyundan çıkmak, bilgisayar, ama kaza değil kadar i PC yeniden boktan grafik kalmak. oyunların bu olmaz sadece bir çift Theres, ancak çoğunlukla tüm oyunları i çalışmış olur. Bu da bir Anakartta sorun nedeniyle ne zaman i hiç benim kule dönüş veya sağa hatta biraz sola, tüm monitör mor açıp olabilir pembe ancak bütün görebilirsiniz. ve ses bazen kötü olur ne kadar iyi. Bir resmi heres: ![]() ve genellikle imleç tamamen oyun ve hem de beyaz oyun gider. Yardıma çocuklar için teşekkürler:) varsa bu soruna bir çözüm nasıl ilan için herhangi bir yardım appreiciate da eğer onun annesi tahta veya grafik kartı, ya da belki de, belki de onun kolayca fixable:] Ayrıca ben bile benim grafik masaüstünde iyi görünüyorsun bahsetmek isterseniz, her zaman tamamen kendi resmi eksik rağmen hala 5-6 simgeler gibi Theres var |
|
| |||
| |||
| Hiç bilgisayarınıza ve / veya grafik kartı ve ters temizlenmeli mi? Bu toza ....... nedeniyle aşırı olabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bu aşırı's.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|