І. допомогою AMD Athlon (TM) 64 X2 Dual (як в материнській платі), але їм поки що не впевнений точно, що ця проблема може бути.
Я пристойно стара графічна карта, але це завжди робили і все ще повинна бути в змозі підтримувати більшість ігор, як World Of Warcraft і Warcraft 3, espesically оскільки ці ігри мають мінімальні вимоги для графіки.
У всякому разі, як їм будь-яку гру грають регулярно, приблизно 15-20 хвилин у грі графіка отримати справді погано, і якщо я залишитися в грі ще 5 хвилин мій збій комп'ютера. якщо я вийти з гри, комп'ютер не впаде, але дерьмово графікою зупинитися, поки я не перезавантажити комп'ютер. Theres тільки пару ігор цього не станеться, але це в основному відбувається на всі ігри я намагався. Це також може бути проблема материнської плати, тому що коли я коли-небудь моя черга вежі вліво або вправо, навіть трохи, весь контроль червоніє / рожевим, але ще можна побачити everyting. і звук іноді стає погано як вгору, так.
Херес фото:
і, як правило курсор йде абсолютно білий, як у грі та поза грою.
Спасибо за будь-яку допомогу хлопці:)
Я б appreiciate будь-яку допомогу, якщо є рішення цієї проблеми або, як оголосити, якщо її материнських плат і графічних картах, або, можливо, обидва, або, може бути, своїм легко поправимо:]
Також я хотів би відзначити, навіть при моєму графіку здається штрафу на робочому столі, як завжди Theres 5-6 ікон, яких не вистачає їх картину повністю, хоча вони все ще там