![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Наскоро обновени моя компютър. Отидох от AMD 3700 + единен ядрото на процесора на AMD 4400 + X2 двойствен сърцевина, 1GB до 2 GB овен и crappy старите Maxtor 300gb HDD до WD Raptor 75gb и тя не изглежда да е този, който е много по-бързо ... Все още малко за липса и графики stuttering за игри понякога. Не мога да отида до най-новите графики водача на моя X1800XT защото моите 19 "широк Viewsonic монитора доклади лоша синхронизация и стои черно на зареждане, така съм използвайки preious ATI драйвер. Различна от тази, имам чисто инсталиране на XP SP2, и дори са преустроени на BIOS, за да поеме новите чип .. Am наистина ми умовете насока и би искал да знае anybodies предложения Много благодаря Джез Промени: Имам преместени публикацията си на правилния форум. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали всички тези хардуерни промени направено преди сте инсталирали ОС или след това?
| |||
| |||
| Хардуер промени след това на новия върху празен твърд диск ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Аз съм поемането на ъпгрейд е предимно за игри? Докато 4400 разполага с две ядра, че не разполага с никаква допълнителна MHz скорост и като ядрото архитектурата е същото, което няма да видите никаква полза, когато игрите, както много малко игри се възползват от повече от едно ядро. Допълнителните скорост на въртене на Raptor (хубаво избора на начин) няма да помогнат, когато игрите, различна от позволяваща бързо зареждане пъти, но само ако тя се съхранява де-fragged като всяко HDD ще работи бързо четене последователни данни, а не става към различни области на блюдо за търсене на следващата част от товара сегмент. Допълнителните концерта на овена ще помогне, но проблемът може да бъде с Вашата карта. Аз съм при вашата TFT работи в 1280x1024? Както можете да видите, като цяло, за игрите ти havn't наистина много се промени, доколкото като игрите са засегнати.
|
| |||
| |||
| Виж, ако устройството е фрагментирана. Мисля, че дори и най-бързият HDDs днес все още са засегнати от фрагментиране просто защото файловете, ние играем с толкова много * * *, така и големи *. Той навик да се изненада, ако сте пропуснали гладкото изпълнение, че новата ви система е в състояние, независимо от най-модерните компоненти, инсталирани ако HDD попада "болен". |