menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Je to všechno trochu pomalý ...

Reply

Thread Nástroje
Old 10. července 2007, 11:12
Nový člen skupiny

Default Je to všechno trochu pomalý ...

Ahoj všem

Nedávno jsem upgradovat počítač. Šel jsem z AMD 3700 + CPU jediné na AMD X2 4400 + duálním jádrem, 1 GB na 2 GB RAM a ubohý starý Maxtor 300 GB HDD s WD Raptor 75GB a nezdá se, že mnohem rychleji ... ještě trochu chybí, a grafika na stuttering hry někdy. Nemůžu jít do nejnovější grafické ovladače pro moji X1800XT cos mého 19 "široký ViewSonic sledovat zprávy špatné synchronizaci a pobyty na černé naběhnout tak já jsem s použitím preious ATI ovladače. Jiný než jsem čistou instalaci na XP SP2, a dokonce upgradovat BIOS pro nový čip .. Am opravdu na konci mého důvtipu a rád by věděl anybodies návrhy
Díky moc

Jez

Edit:
Jsem přestěhoval svůj příspěvek do správného fóra.
Old 10. července 2007, 12:34
Banned Skupina

Byly všechny tyto změny hardwaru ještě před instalací operačního systému, nebo po?

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 10. července 2007, 14:00
Nový člen skupiny

Hardware změny pak nové os na hdd prázdný ...
Old 10. července 2007, 18:36
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal jelboy View Post
Ahoj všem

Nedávno jsem upgradovat počítač. Šel jsem z AMD 3700 + CPU jediné na AMD X2 4400 + duálním jádrem, 1 GB na 2 GB RAM a ubohý starý Maxtor 300 GB HDD s WD Raptor 75GB a nezdá se, že mnohem rychleji ... ještě trochu chybí, a grafika na stuttering hry někdy. Nemůžu jít do nejnovější grafické ovladače pro moji X1800XT cos mého 19 "široký ViewSonic sledovat zprávy špatné synchronizaci a pobyty na černé naběhnout tak já jsem s použitím preious ATI ovladače. Jiný než jsem čistou instalaci na XP SP2, a dokonce upgradovat BIOS pro nový čip .. Am opravdu na konci mého důvtipu a rád by věděl anybodies návrhy
Díky moc

Jez

Edit:
Jsem přestěhoval svůj příspěvek do správného fóra.
Ahoj Jelboy.

Já jsem za předpokladu, že přechod byl primárně pro hraní her?

Zatímco 4400 má dvě jádra, že nemá žádné extra rychlosti MHz a jako základní architektura je stejná jste nebudu vidět nějaké výhody při hraní her, protože jen málo her využít více než jedno jádro.

Mimoměstského otáčky na Raptor (pěkný výběr na cestě) se nebude pomáhat při hraní jiného než umožnit rychlejší časy zatížení, ale pouze v případě, že jsou neustále je de-fragged jako jakákoli hdd bude pracovat rychleji čtení sekvenčních dat, než bude do různých oblastí, z talíře se hledat další část nákladu segmentu.

Mimoměstského koncert RAM pomůže, ale váš problém může být s kartou. I'm převzetí vašeho TFT běží na 1280x1024?

Jak můžete vidět, celkově pro herní zkušenosti vám havn't opravdu mnoho změnilo, pokud jde o vaše hry se týká.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 12. července 2007, 05:13
Nový člen skupiny

Uvidíme, jestli se disk je roztříštěná. Myslím, že i ty nejrychlejší HDD jsou dnes stále ještě ovlivněna roztříštěním jednoduše proto, že soubory budeme hrát s tak mnoho * * * a tak velká *. Je zvyklý být překvapivé, když vynecháte hladký výkon, že váš nový systém byl schopen navzdory nejvyspělejší komponenty instalované na HDD, pokud klesne 'špatného'.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnost 1 25.srpna 2009 10:40
Xp tak pomalé megabyte Operační systémy Windows 4 28. leden 2009 15:17
DVD-RW je pomalý. Razer Drives & Removable Media 1 7. prosince 2008 16:04
Pomalý Muay Sítě, Modemy & VoIP 26 30. ledna 2008 14:24
Pomalá LAN Úvod - Proč se daří pomalu? sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnost 14 21. července 2007 08:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.