μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Είναι όλα λίγο αργός ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Ιουλίου του 2007, 11:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Είναι όλα λίγο αργός ...

Γεια σου όλα

I αναβαθμιστεί πρόσφατα pc μου. Πήγα από ένα AMD 3700 + CPU και μόνο σε έναν πυρήνα AMD X2 4400 + Dual Core, 1GB με 2GB RAM και μια μίζερη παλιό Maxtor 300GB HDD σε WD Raptor 75gb και δεν φαίνεται να είναι ότι πολύ πιο γρήγορα ... ακόμα λίγο από την έλλειψη και γραφικών stuttering για παιχνίδια μερικές φορές. Δεν μπορεί να πάει μέχρι το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για την X1800XT μου μαρούλι 19 μου "ευρεία οθόνη Viewsonic εκθέσεις ένα κακό συγχρονισμό και παραμένει μαύρη για την μπότα επάνω έτσι είμαι χρησιμοποιώντας το preious ATI οδηγού. Άλλα από ότι έχω μια καθαρή εγκατάστασης των XP SP2, και έχουν αναβαθμιστεί ακόμη και το BIOS για να φιλοξενήσει το νέο τσιπ .. είμαι πραγματικά σε ευστροφία τέλος μου και θα ήθελα να ξέρω anybodies προτάσεις
Ευχαριστώ πολύ

Jez

Επεξεργασία:
Έχω μετακινηθεί θέση σας στη σωστή φόρουμ.
Old 10 Ιούλη 2007, 12:34
Banned Ομάδα

Όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν το υλικό πριν από την εγκατάσταση του OS ή μετά;

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 10 Ιουλίου του 2007, 14:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Οι αλλαγές υλικού τότε νέα os επάνω κενό hdd ...
Old 10 Ιουλίου του 2007, 18:36
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας jelboy View Post
Γεια σου όλα

I αναβαθμιστεί πρόσφατα pc μου. Πήγα από ένα AMD 3700 + CPU και μόνο σε έναν πυρήνα AMD X2 4400 + Dual Core, 1GB με 2GB RAM και μια μίζερη παλιό Maxtor 300GB HDD σε WD Raptor 75gb και δεν φαίνεται να είναι ότι πολύ πιο γρήγορα ... ακόμα λίγο από την έλλειψη και γραφικών stuttering για παιχνίδια μερικές φορές. Δεν μπορεί να πάει μέχρι το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για την X1800XT μου μαρούλι 19 μου "ευρεία οθόνη Viewsonic εκθέσεις ένα κακό συγχρονισμό και παραμένει μαύρη για την μπότα επάνω έτσι είμαι χρησιμοποιώντας το preious ATI οδηγού. Άλλα από ότι έχω μια καθαρή εγκατάστασης των XP SP2, και έχουν αναβαθμιστεί ακόμη και το BIOS για να φιλοξενήσει το νέο τσιπ .. είμαι πραγματικά σε ευστροφία τέλος μου και θα ήθελα να ξέρω anybodies προτάσεις
Ευχαριστώ πολύ

Jez

Επεξεργασία:
Έχω μετακινηθεί θέση σας στη σωστή φόρουμ.
Hi Jelboy.

Είμαι αν υποτεθεί ότι η αναβάθμιση ήταν κυρίως για gaming;

Ενώ το 4400 έχει δύο πυρήνες δεν έχει καμία επιπλέον ταχύτητα MHz και, όπως η αρχιτεκτονική πυρήνα είναι το ίδιο που δεν πρόκειται να δούμε κάποιο όφελος, όταν τυχερών παιχνιδιών, όπως πολύ λίγα παιχνίδια να επωφεληθούν από περισσότερα του ενός πυρήνα.

Η επιπλέον ταχύτητα περιστροφής του Raptor (ωραία επιλογή από τον τρόπο) δεν πρόκειται να βοηθήσει όταν τυχερών παιχνιδιών, εκτός από επιτρέπει ταχύτερη χρόνοι φόρτωσης, αλλά μόνο αν είστε η διατήρηση de-fragged όπως κάθε hdd θα λειτουργούν ταχύτερα διαδοχική ανάγνωση των δεδομένων και όχι από την πορεία σε διαφορετικές περιοχές της μια πιατέλα στην αναζήτηση για το επόμενο μέρος του τμήματος φορτίου.

Τα επιπλέον συναυλία της μνήμης RAM θα βοηθήσει αλλά το πρόβλημά σας μπορεί να είναι με την κάρτα σας. Είμαι υποθέτοντας TFT σας τρέχει σε 1280x1024;

Όπως μπορείτε να δείτε, συνολικά, για μια εμπειρία παιχνιδιού σας havn't πραγματικά αλλάξει πολύ σε ό, τι αφορά τα παιχνίδια σου.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 12 Ιουλίου 2007, 05:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Δείτε αν η συσκευή είναι κατακερματισμένη. Νομίζω ότι ακόμα και τις πιο HDDs σήμερα εξακολουθεί να επηρεάζεται από τον κατακερματισμό απλώς και μόνο επειδή τα αρχεία που παίζουν με τόσο πολλά * * * και τόσο μεγάλη *. Είναι συνηθισμένο να είναι έκπληξη αν χάσετε την ομαλή εκτέλεση του νέου αυτού συστήματος σας ήταν σε θέση να παρά από τα πιο προηγμένα στοιχεία που είναι εγκατεστημένα αν το HDD πέφτει "άρρωστος".
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. bryan123 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 25 Αυγούστου 2009 10:40
Xp τόσο αργή megabyte Λειτουργικά συστήματα Windows 4 28 Ιαν 2009 15:17
DVD-RW είναι αργή. Razer Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 7 Δεκ 2008 16:04
Αργός muay Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 26 30 Ιαν 2008 14:24
Αργή Αρχική LAN - Γιατί είναι αργή εξέλιξη; sirantonycartwright Virus, Spyware & Ασφάλεια 14 21 Ιουλ 2007 08:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.