![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there all Nedavno sam ažurirati moj pc. Sam otišao iz AMD 3700 + single core CPU do AMD X2 4400 + dual core, 1gb do 2GB RAM i jebani stari Maxtor 300GB HDD na WD Raptor 75gb i ne čini se da je puno brži ... još malo nedostaje i grafika mucanja o igrama ponekad. Ja ne mogu ići do najnoviji upravljački program grafičke na moju X1800XT cos moj 19 "monitor širokog Viewsonic izvješća loš sync i ostaje crno na čizma gore na taj način JA sam pomoću preious ATI vozač. Drugom osim da imam čistu instalaciju od XP SP2, pa čak i imati ažurirati BIOS to smjestiti novi čip .. sam stvarno na kraju mog straha, a željeli biste znati anybodies prijedloge Puno hvala Jez Edit: Imam preselili svoj post na forum ispraviti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jesu li sve ove hardverske promjene obaviti prije nego li instaliran OS ili poslije?
| |||
| |||
| Hardver promijeni onda novi OS na prazan HDD ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ja sam uz pretpostavku nadogradnja je prvenstveno za gaming? Dok 4.400 ima dvije jezgre ne imati bilo koji dodatni MHz brzinu i kao jezgra arhitektura je isto tvoj 'ne idući u vidjeti bilo koji koristi kada se igre kao što je vrlo malo igara iskoristiti za više od jedne jezgre. Extra spin brzina Raptor (lijep izbor usput) nije idući u pomoć kada je igranje, osim omogućavanja brže vrijeme učitavanja, ali samo ako ste ga čuvanje de-fragged kao i bilo koji hdd će brže raditi sekvencijalno čitanje podataka, nego idući na različitim područjima pladnju to traženje za sljedeći dio opterećenja segmenta. Extra koncert od ovna će pomoći, ali problem svibanj biti s vaše kartice. Ja sam tvoj pretpostavljiv TFT radi na 1280x1024? Kao što možete vidjeti, u cjelini, za igračko iskustvo vas havn't zaista mnogo promijenio što se tiče vaše igre.
|
| |||
| |||
| Vidjeti ako je fragmentiran disk. Mislim da čak i najbrže HDDs danas su još uvijek pogođene fragmentacijom jednostavno zato datoteke igramo sa toliko mnogo * * * i tako velika *. To neće biti čudno ako propustite glatke izvedbe da vaš novi sustav bio u stanju usprkos najnaprednijih komponente ako HDD pada 'bolestan'. |