kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Az egész egy kicsit lassú ...

Reply

Téma eszközök
Old Július 10, 2007, 11:12
Új tag Csoport

Default Az egész egy kicsit lassú ...

Hello all

Én nemrég frissített m pc. Elmentem egy AMD 3700 + egymagos processzor egy AMD X2 4400 + dual core, 1 GB 2 GB RAM és egy szaros régi Maxtor 300GB HDD a WD Raptor 75gb, és nem úgy tűnik, hogy sokkal gyorsabb ... még mindig egy kicsit hiányzik és grafikák dadogás a játékokat néha. Nem mehetek ki a legújabb grafikus illesztőprogram én X1800XT mert az én 19 "TFT monitor Viewsonic jelentések egy rossz szinkron és fekete marad a csomagtartó megjelöl tehát Én használ a preious ATI driver. Más, mint hogy egy tiszta felszerel-ból XP SP2 , és még azt is frissítette a bios befogadására az új chip .. igazán az én tanácstalan, és szeretné tudni anybodies javaslatok
Nagyon köszönöm

Rocksy

Edit:
Én költöztek el postai úton a megfelelő fórumot.
Old Július 10 2007, 12:34
Tiltott Group

Voltak ezek a hardveres változások előtt végzett telepített operációs rendszer vagy után?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Július 10, 2007, 14:00
Új tag Csoport

Akkor az új hardveres változások os üres hdd-ra ...
Old Július 10, 2007, 18:36
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by jelboy View Post
Hello all

Én nemrég frissített m pc. Elmentem egy AMD 3700 + egymagos processzor egy AMD X2 4400 + dual core, 1 GB 2 GB RAM és egy szaros régi Maxtor 300GB HDD a WD Raptor 75gb, és nem úgy tűnik, hogy sokkal gyorsabb ... még mindig egy kicsit hiányzik és grafikák dadogás a játékokat néha. Nem mehetek ki a legújabb grafikus illesztőprogram én X1800XT mert az én 19 "TFT monitor Viewsonic jelentések egy rossz szinkron és fekete marad a csomagtartó megjelöl tehát Én használ a preious ATI driver. Más, mint hogy egy tiszta felszerel-ból XP SP2 , és még azt is frissítette a bios befogadására az új chip .. igazán az én tanácstalan, és szeretné tudni anybodies javaslatok
Nagyon köszönöm

Rocksy

Edit:
Én költöztek el postai úton a megfelelő fórumot.
Hi Jelboy.

Én vagyok feltételezve, hogy a frissítés elsősorban a játék?

Míg az 4400 két mag nem rendelkezik semmilyen extra MHz-es sebességet, és mivel a központi építészeti ugyanaz nem fogsz látni semmilyen előnyt, ha a játék nagyon kevés játék kihasználja a több magot.

Az extra spin sebessége Raptor (szép választás módja szerint) nem fog segíteni, ha szerencsejáték kivételével, amely lehetővé teszi gyorsabb betöltési ideje, de csak akkor, ha megtartod, hogy de-fragged mint bármely hdd fog működni gyorsabb szekvenciális olvasás adatok nem megy különböző területeit egy tálban, hogy keressük meg a következő rész a teher szegmensben.

Az extra gig of ram fog segíteni, de a probléma lehet, az a kártya. Én vagyok feltételezve, hogy a TFT 1280x1024-on fut?

Mint látható, összességében a játékélményt meg havn't tényleg sokat változott, amennyiben a játékokat illeti.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Július 12, 2007, 05:13
Új tag Csoport

Nézd meg a meghajtó töredezett. Azt hiszem, még a leggyorsabb HDD-k ma még mindig hatással töredezettség egyszerűen azért, mert a fájlok játszunk együtt oly sok * * * és így nagy *. Ez szokás meglepő, ha hiányzik a sima teljesítményt, hogy az új rendszer képes volt annak ellenére, hogy a legfejlettebb komponensek telepítve, ha a HDD alá "beteg".
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. bryan123 Vírus, kémprogram és biztonság 1 Augusztus 25, 2009 10:40
Xp igen lassú Megabyte A Windows operációs rendszerek 4 28. január 2009 15:17
DVD-RW lassú. Razer Drives & Removable Media 1 7. december 2008 16:04
Lassú muay Hálózatépítés, Modems & VoIP 26 30. január 2008 14:24
Lassú Home LAN - Miért megy lassan? sirantonycartwright Vírus, kémprogram és biztonság 14 21. július 2007 08:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.