![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all Én nemrég frissített m pc. Elmentem egy AMD 3700 + egymagos processzor egy AMD X2 4400 + dual core, 1 GB 2 GB RAM és egy szaros régi Maxtor 300GB HDD a WD Raptor 75gb, és nem úgy tűnik, hogy sokkal gyorsabb ... még mindig egy kicsit hiányzik és grafikák dadogás a játékokat néha. Nem mehetek ki a legújabb grafikus illesztőprogram én X1800XT mert az én 19 "TFT monitor Viewsonic jelentések egy rossz szinkron és fekete marad a csomagtartó megjelöl tehát Én használ a preious ATI driver. Más, mint hogy egy tiszta felszerel-ból XP SP2 , és még azt is frissítette a bios befogadására az új chip .. igazán az én tanácstalan, és szeretné tudni anybodies javaslatok Nagyon köszönöm Rocksy Edit: Én költöztek el postai úton a megfelelő fórumot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Voltak ezek a hardveres változások előtt végzett telepített operációs rendszer vagy után?
| |||
| |||
| Akkor az új hardveres változások os üres hdd-ra ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Én vagyok feltételezve, hogy a frissítés elsősorban a játék? Míg az 4400 két mag nem rendelkezik semmilyen extra MHz-es sebességet, és mivel a központi építészeti ugyanaz nem fogsz látni semmilyen előnyt, ha a játék nagyon kevés játék kihasználja a több magot. Az extra spin sebessége Raptor (szép választás módja szerint) nem fog segíteni, ha szerencsejáték kivételével, amely lehetővé teszi gyorsabb betöltési ideje, de csak akkor, ha megtartod, hogy de-fragged mint bármely hdd fog működni gyorsabb szekvenciális olvasás adatok nem megy különböző területeit egy tálban, hogy keressük meg a következő rész a teher szegmensben. Az extra gig of ram fog segíteni, de a probléma lehet, az a kártya. Én vagyok feltételezve, hogy a TFT 1280x1024-on fut? Mint látható, összességében a játékélményt meg havn't tényleg sokat változott, amennyiben a játékokat illeti.
|
| |||
| |||
| Nézd meg a meghajtó töredezett. Azt hiszem, még a leggyorsabb HDD-k ma még mindig hatással töredezettség egyszerűen azért, mert a fájlok játszunk együtt oly sok * * * és így nagy *. Ez szokás meglepő, ha hiányzik a sima teljesítményt, hogy az új rendszer képes volt annak ellenére, hogy a legfejlettebb komponensek telepítve, ha a HDD alá "beteg". |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| Xp igen lassú | Megabyte | A Windows operációs rendszerek | 4 | 28. január 2009 15:17 |
| DVD-RW lassú. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7. december 2008 16:04 |
| Lassú | muay | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 26 | 30. január 2008 14:24 |
| Lassú Home LAN - Miért megy lassan? | sirantonycartwright | Vírus, kémprogram és biztonság | 14 | 21. július 2007 08:31 |
| Téma eszközök | |
| |