![]() |
|
| |||
| |||
| היי שם כל אני לאחרונה שדרוג המחשב שלי. הלכתי CPU AMD 3700 + ליבה אחת ל-AMD X2 4400 + Dual Core, 1GB RAM ל 2GB ו 300GB Maxtor זקן מחורבן כדי HDD WD Raptor 75gb וזה לא נראה כל כך מהר ... עדיין קצת חוסר וגרפיקה הגמגום על משחקים לפעמים. אני לא יכולה ללכת עד הנהג האחרון גרפיקה על X1800XT שלי cos 19 "Viewsonic שלי צג רחב דוחות סינכרון רע נשאר על מגף שחור עד כה אני משתמש ATI preious הנהג. חוץ מזה יש לי להכניס לתפקיד נקי של XP SP2, ואף לשדרג BIOS כדי להכיל שבב חדש .. אני ממש בסוף השכל שלי רוצה לדעת הצעות anybodies תודה רבה Jez עריכה: יש לי עבר העברת לפורום הנכון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם כל השינויים האלה לעשות החומרה לפני התקנת מערכת ההפעלה או אחרי?
| |||
| |||
| שינויי חומרה חדשה ואז OS על HDD ריק ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אני מניח השדרוג היה בעיקר למשחקים? בעוד 4400 יש שני ליבות זה אין כל תוספת מהירות MHz וכפי ארכיטקטורת הליבה היא אותה אתה לא הולך לראות שום תועלת, כאשר משחקים כמו משחקי מעט מאוד לנצל את הליבה יותר. מהירות ספין נוסף של ראפטור (בחירה נחמדה דרך אגב) הוא לא יעזור כאשר מלבד המשחק מאפשר טעינה מהירה יותר פעמים, אבל רק אם אתה שומר את זה כמו דה fragged-HDD יעבוד מהר יותר מכל קריאת נתונים רציפה ולא הולך באזורים שונים של החיפוש מגש כדי לחלק הבא של קטע הטעינה. חלטורה נוספת של זיכרון RAM יעזור, אבל הבעיה שלך עלולה להיות עם כרטיס המסך. אני מניח TFT שלך פועלת ב 1280x1024? כפי שאתה רואה, בסך הכל, חוויית המשחק havn't אתה באמת השתנה הרבה עד כמה המשחקים שלך מודאגים.
|
| |||
| |||
| לראות אם הכונן מקוטעת. אני חושב שאפילו HDDs המהיר ביותר כיום מושפעות עדיין לפיצול קבצים פשוט כי אנחנו משחקים עם כל כך הרבה * * * כך גדולה *. וונט זה יהיה מפתיע אם אתם מתגעגעים וחלק כי ביצועי המערכת החדשה מסוגלת למרות התקנת רכיבים מתקדמים ביותר, אם HDD נופל 'חולה'. |