![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems Aš neseniai atnaujino savo kompiuteryje. Aš nuo AMD 3700 + vienas pagrindinių CPU AMD X2 4400 + Dual Core, 1gb iki 2gb RAM ir Crappy senas Seagate 300GB HDD su WD Raptor 75gb ir neatrodo, kad bus daug greitesnis ... vis dar trūksta ir grafika mikčiojimas apie žaidimus kartais truputį. Aš negaliu eiti į naujausią vaizdo tvarkyklę mano X1800XT cos mano 19 "WIDE Viewsonic stebėti pranešimus bloga sinchronizacija ir lieka juodas iki batų taip aš naudoju preious ATI tvarkyklės. Išskyrus, kad aš švarus INSTAL ir XP SP2 ir net atnaujinti BIOS įrašyti naują lustą .. esu tikrai ne mano WITS pabaigos ir norėčiau žinoti anybodies pasiūlymus Ačiū Jez Redaguoti: Turiu perkelti pranešimą į teisingą forumą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar visos šios įrangos pakeitimai padaryti prieš diegiant OS ar po?
| |||
| |||
| Sprzętowymi tada nauja OS į tuščią HDD ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
I'm darant prielaidą, kad atnaujinti pirmiausia buvo dėl azartinių lošimų? Nors 4.400 iš dviejų branduolių jis neturi jokių papildomų MHz sparta, ir kaip pagrindinę architektūra pats nesate ketinate rodyti jokios naudos, kai žaidimo, nes labai mažai žaidimų pasinaudoti daugiau nei vienu branduoliu. Extra sukimosi greitis Raptor (Nicos pasirinkimo būdas) nesiruošia padėti, kai žaidimo nei leidžia greičiau įkelti kartų, bet tik tada, kai laikome jį de-fragged bet koks hdd dirbs greičiau svarstymo eilės duomenų, o ne vyksta įvairių sričių patiekalas ieškoti kitą dalį krovinių segmente. Papildomą koncertą RAM padės, bet jūsų problema gali būti su Jūsų kortele. I'm darant prielaidą, kad jūsų TFT važiuojant 1280x1024? Kaip matote, apskritai, už žaidimus Jums havn't tikrai pasikeitė nedaug, kiek žaidimų atžvilgiu.
|
| |||
| |||
| Patikrinkite, ar diskas yra fragmentiška. Manau, net sparčiausiai HDD šiandien vis dar veikia, nes susiskaldymas tik failus mes žaisti yra tiek daug * * * Big ir tt *. Jis įpratęs būti keista, jei praleidote sklandžiai atlikti, kad jūsų nauja sistema buvo pajėgi nepaisant moderniausių sudėtinių dalių, įdiegtų jei HDD priklauso "blogai". |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| XP taip lėtai | megabaitas | Windows "operacinės sistemos | 4 | 28 sausis 2009 15:17 |
| DVD-RW yra lėtas. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7 gruodis 2008 16:04 |
| Lėtas | muay | Networking, Modems & VoIP | 26 | 30 sausis 2008 14:24 |
| Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Security | 14 | 21 liepa 2007 08:31 |
| Temos įrankiai | |
| |