mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Tas viss ir mazliet lēns ...

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 10, 2007, 11:12
New Member Group

Sveiki visi

Es nesen modernizētas manu pc. Es devos no AMD 3.700 + viens kodols CPU uz AMD X2 4400 + Dual Core, 1gb uz 2gb ram un crappy vecs Maxtor 300GB HDD uz WD Raptor 75gb un nešķiet, ka daudz ātrāk ... tomēr mazliet trūkst un grafikas stuttering par spēlēm dažreiz. Es nevaru aiziet līdz jaunāko grafikas draiveri manas X1800XT cos my 19 "wide Viewsonic kontrolēt ziņojumus slikta sinhronizācija un paliek melns uz boot, lai es izmantoju preious ATI draiveri. Izņemot, ka esmu tīrs ierīkot XP SP2, un pat uzlaboti BIOS uzņemt jaunās mikroshēmas .. Am tiešām manu prātu beigās un gribētu zināt anybodies ierosinājumi
Thanks a lot

Jez

Edit:
Man ir pārvietots savu pastu uz pareizo forumu.
Old Jūlijs 10, 2007, 12:34
Banned Group

Visi bija šīs aparatūras izmaiņas jāveic pirms instalēta OS, vai pēc?

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Jūlijs 10, 2007, 14:00
New Member Group

Aparatūras izmaiņas, tad jaunu os uz tukša hdd ...
Old Jūlijs 10, 2007, 18:36
Donors Group

Quote:
Originally Posted by jelboy View Post
Sveiki visi

Es nesen modernizētas manu pc. Es devos no AMD 3.700 + viens kodols CPU uz AMD X2 4400 + Dual Core, 1gb uz 2gb ram un crappy vecs Maxtor 300GB HDD uz WD Raptor 75gb un nešķiet, ka daudz ātrāk ... tomēr mazliet trūkst un grafikas stuttering par spēlēm dažreiz. Es nevaru aiziet līdz jaunāko grafikas draiveri manas X1800XT cos my 19 "wide Viewsonic kontrolēt ziņojumus slikta sinhronizācija un paliek melns uz boot, lai es izmantoju preious ATI draiveri. Izņemot, ka esmu tīrs ierīkot XP SP2, un pat uzlaboti BIOS uzņemt jaunās mikroshēmas .. Am tiešām manu prātu beigās un gribētu zināt anybodies ierosinājumi
Thanks a lot

Jez

Edit:
Man ir pārvietots savu pastu uz pareizo forumu.
Hi Jelboy.

Es esmu pieņemot jauninājums bija galvenokārt spēļu?

Kaut 4.400 ir divas serdes tam nav nekādas papildu mhz ātrumu, un kā galveno arhitektūra ir pats tu nebrauksim redzēt nekādu labumu, ja spēļu ļoti maz spēļu izmantot vairāk nekā viens kodols.

Papildu griešanās ātrums Raptor (nice izvēles veidā) nav dodas uz palīdzību, kad spēļu izņemot ļauj ātrāk slodzes laikā, taču tikai tad, ja esat glabāšanu de-fragged kā jebkuru hdd būs strādāt ātrāk lasījums kārtas datus, nevis iet dažādām jomām plate, lai meklētu nākamo daļu slodzes segmentā.

Papildu kabriolets RAM palīdzēs bet jūsu problēma varētu būt ar savu karti. Es esmu pieņemot, ka jūsu tft darbojas uz 1280x1024?

Kā redzat, kopumā, lai spēļu pieredze jums havn't mainījušies daudz, cik jūsu spēles ir runa.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Jūlijs 12, 2007, 05:13
New Member Group

Redzēt, ja disks ir sadrumstalota. Es domāju, ka pat ātrākais HDD šobrīd ir joprojām ietekmē sadrumstalotība tikai tāpēc, ka failus mēs spēlējam ar tik * daudz * un tik * liels *. To paradis nekāds brīnums, ja esat aizmirsis vienmērīgu sniegumu, ka jūsu jaunā sistēma spēj, neskatoties uz vismodernāko sastāvdaļas, kas iemontētas ja HDD iekrīt "slikta".
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.