![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki visi Es nesen modernizētas manu pc. Es devos no AMD 3.700 + viens kodols CPU uz AMD X2 4400 + Dual Core, 1gb uz 2gb ram un crappy vecs Maxtor 300GB HDD uz WD Raptor 75gb un nešķiet, ka daudz ātrāk ... tomēr mazliet trūkst un grafikas stuttering par spēlēm dažreiz. Es nevaru aiziet līdz jaunāko grafikas draiveri manas X1800XT cos my 19 "wide Viewsonic kontrolēt ziņojumus slikta sinhronizācija un paliek melns uz boot, lai es izmantoju preious ATI draiveri. Izņemot, ka esmu tīrs ierīkot XP SP2, un pat uzlaboti BIOS uzņemt jaunās mikroshēmas .. Am tiešām manu prātu beigās un gribētu zināt anybodies ierosinājumi Thanks a lot Jez Edit: Man ir pārvietots savu pastu uz pareizo forumu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visi bija šīs aparatūras izmaiņas jāveic pirms instalēta OS, vai pēc?
| |||
| |||
| Aparatūras izmaiņas, tad jaunu os uz tukša hdd ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Es esmu pieņemot jauninājums bija galvenokārt spēļu? Kaut 4.400 ir divas serdes tam nav nekādas papildu mhz ātrumu, un kā galveno arhitektūra ir pats tu nebrauksim redzēt nekādu labumu, ja spēļu ļoti maz spēļu izmantot vairāk nekā viens kodols. Papildu griešanās ātrums Raptor (nice izvēles veidā) nav dodas uz palīdzību, kad spēļu izņemot ļauj ātrāk slodzes laikā, taču tikai tad, ja esat glabāšanu de-fragged kā jebkuru hdd būs strādāt ātrāk lasījums kārtas datus, nevis iet dažādām jomām plate, lai meklētu nākamo daļu slodzes segmentā. Papildu kabriolets RAM palīdzēs bet jūsu problēma varētu būt ar savu karti. Es esmu pieņemot, ka jūsu tft darbojas uz 1280x1024? Kā redzat, kopumā, lai spēļu pieredze jums havn't mainījušies daudz, cik jūsu spēles ir runa.
|
| |||
| |||
| Redzēt, ja disks ir sadrumstalota. Es domāju, ka pat ātrākais HDD šobrīd ir joprojām ietekmē sadrumstalotība tikai tāpēc, ka failus mēs spēlējam ar tik * daudz * un tik * liels *. To paradis nekāds brīnums, ja esat aizmirsis vienmērīgu sniegumu, ka jūsu jaunā sistēma spēj, neskatoties uz vismodernāko sastāvdaļas, kas iemontētas ja HDD iekrīt "slikta". |