![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there wszystkie Ja niedawno zmodernizowane moim komputerze. Poszedłem z AMD 3700 + CPU jednożyłowe do AMD X2 4400 + Dual Core, 1GB do 2 GB pamięci RAM i brzydko starych Maxtor 300GB HDD do WD Raptor 75gb i nie wydaje się, że znacznie szybciej ... jeszcze trochę brakuje i grafiki jąkanie się na grach czasem. Nie mogę iść do najnowszych sterowników graficznych na moim X1800XT cos mojego 19 "wide monitor Viewsonic sprawozdań złą synchronizacją i pozostaje czarny na rozruchu więc używam preious sterownik firmy ATI. Poza tym mam czyste instalacji XP z dodatkiem SP2, a nawet aktualizacji BIOS w celu uwzględnienia nowych chip .. naprawdę jestem na mojej stronie sprytu i chciałby wiedzieć anybodies sugestie Thanks a lot Jez Edycja: Ja ruszyłem post do właściwego sądu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy wszystkie te zmiany wykonane sprzętu przed zainstalowaniem systemu operacyjnego lub po?
| |||
| |||
| Sprzęt zmiany to nowy OS na pustym dysku twardego ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jestem przy założeniu modernizacji przede wszystkim dla graczy? Choć 4400 ma dwa rdzenie to nie ma żadnych dodatkowych prędkości MHz oraz rdzeniem architektury jest taki sam nie jesteś żeby zobaczyć jakiekolwiek korzyści podczas gry w bardzo niewielu gier wykorzystać więcej niż jeden rdzeń. Dodatkowych prędkość wirowania z Raptor (nice wyboru w drodze) nie pomoże, gdy inne gry niż umożliwiające szybsze czasy ładowania, ale tylko wtedy, gdy trzymamy ją de-fragged wszelkie hdd będzie działać szybciej, czytanie kolejnych danych, a nie będzie do różnych obszarów misie szukać następnej części segmentu obciążenia. Extra koncert pamięci RAM pomoże, ale problem może być związany z kartą. Jestem podejmujesz TFT pracuje w 1280x1024? Jak widać, ogólnie rzecz biorąc, za doświadczenie grania havn't naprawdę dużo zmienić w miarę gry są zainteresowane.
|
| |||
| |||
| Sprawdź, czy dysk nie jest podzielony. Myślę, że nawet najszybsze dyski twarde są dziś nadal mają wpływ fragmentacji plików po prostu dlatego, że gramy z tak wielu * * * i tak duża *. Ono przyzwyczajenie się dziwić, jeśli pominąć sprawnego działania, że nowy system był w stanie, pomimo najbardziej zaawansowanych składników zainstalowanych HDD, jeśli mieści się "źle". |