mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Este un pic cam lent, toate ...

Reply

Thread Tools
Old 10 iulie 2007, 11:12
Noile state Group

Bună acolo toate

Recent am actualizat PC-ul meu. M-am dus la un procesor AMD 3700 + la un singur core X2 AMD 4400 + dual core, 1GB la 2GB RAM şi un Maxtor nasol vechi la un HDD 300GB WD Raptor 75gb şi nu pare să fie că mult mai repede ... încă un pic de lipsa si grafica stuttering cu privire la jocuri, uneori. Nu pot să merg până la cel mai recent driver graficele de pe X1800XT meu cos 19 meu "Monitor largă Viewsonic rapoarte de o sincronizare rău şi stă negru pe cizme sus so I sînt folosire conducătorul auto preious ATI. Altele decât că am o INSTAL curată de XP SP2, şi-au actualizat chiar BIOS-ul pentru a veni în chip nou .. Am într-adevăr, la sfârşitul meu inteligenţa şi ar dori să ştiu sugestii anybodies
Multumesc mult

Jez

Editare:
I s-au mutat dumneavoastră de a posta pe forum corecte.
Old 10 iulie 2007, 12:34
Banned Group

Au fost toate aceste schimbări hardware-ul făcut înainte de a instala OS sau după?

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 10 iulie 2007, 14:00
Noile state Group

Hardware modificări apoi nou sistem de operare pe HDD gol ...
Old 10 iulie 2007, 18:36
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de jelboy View Post
Bună acolo toate

Recent am actualizat PC-ul meu. M-am dus la un procesor AMD 3700 + la un singur core X2 AMD 4400 + dual core, 1GB la 2GB RAM şi un Maxtor nasol vechi la un HDD 300GB WD Raptor 75gb şi nu pare să fie că mult mai repede ... încă un pic de lipsa si grafica stuttering cu privire la jocuri, uneori. Nu pot să merg până la cel mai recent driver graficele de pe X1800XT meu cos 19 meu "Monitor largă Viewsonic rapoarte de o sincronizare rău şi stă negru pe cizme sus so I sînt folosire conducătorul auto preious ATI. Altele decât că am o INSTAL curată de XP SP2, şi-au actualizat chiar BIOS-ul pentru a veni în chip nou .. Am într-adevăr, la sfârşitul meu inteligenţa şi ar dori să ştiu sugestii anybodies
Multumesc mult

Jez

Editare:
I s-au mutat dumneavoastră de a posta pe forum corecte.
Max Jelboy.

Eu sunt asumarea de actualizare a fost în primul rând pentru jocuri?

În timp ce 4400 are două nuclee nu are nici o viteza suplimentare MHz şi, ca arhitectura de bază este acelaşi cu al tău 'nu mergi la a vedea orice beneficiu în cazul jocurilor de noroc ar fi jocuri foarte puţine profita de mai mult de un nucleu.

Viteza suplimentare spinul Raptor (alegerea frumos de altfel) nu va ajuta în cazul jocurilor de noroc, altele decât să permită ori mai rapidă de sarcină, dar numai dacă sunteţi menţinându-l de-fragged ca orice HDD va lucra mai repede citirea datelor secvenţială, mai degrabă decât merge la diferite domenii de un platou pentru a căuta următoarea parte a segmentului de încărcare.

Gig suplimentare de memorie RAM va ajuta, dar problema ta poate fi cu cardul. Sunt presupunând că TFT-ul este rulează la 1280x1024?

După cum puteţi vedea, în general, pentru o experienţă de joc vă havn't schimbat foarte mult în ceea ce priveşte jocurile tale sunt în cauză.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 12 iulie 2007, 05:13
Noile state Group

A se vedea în cazul în care unitatea este fragmentat. Cred că chiar şi cele mai rapide HDD-uri de astăzi sunt încă afectate de fragmentare, pur şi simplu pentru că fişierele se joace cu noi sunt atât de multe * * * şi aşa mai mari *. Este wont a fi surprinzător dacă ţi-e dor de performanţă fără probleme pe care noul sistem a fost capabil să în ciuda din componentele cele mai avansate instalate în cazul în care se încadrează HDD de "bolnav".
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.