menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Je to všetko trochu pomalý ...

Reply

Thread Tools
Old 10 júla 2007, 11:12
Nový člen skupiny

Default Je to všetko trochu pomalý ...

Ahoj všetci

Nedávno som upgrade môjho pc. Išiel som z AMD 3700 + jednojadrový procesor s AMD X2 4400 + dvojjadrový, 1 GB RAM na 2GB a úbohý starý Maxtor 300 GB HDD na 75GB WD Raptor, a nezdá sa, že oveľa rýchlejšie ... ešte kúsok chýba a grafiky zajakavosti na hry niekedy. Nemôžem ísť až na najnovšie grafické ovládače na mojom X1800XT cos mi 19 "širokouhlý monitor Viewsonic správy zlé synchronizáciu a pobyty na čiernej topánka autobus, takže som s použitím preious ATI ovládače. Iné, ako že som čistý z instal XP SP2, a dokonca upgradovať bios umiestniť nový čip .. Som naozaj na konci mi rozum a chcel by som vedieť anybodies návrhy
Díky moc

Jez

Edit:
Som presťahoval svoj príspevok do správneho fóra.
Old 10. júla 2007, 12:34
Banned Skupina

Boli všetky tieto zmeny hardvéru urobiť pred inštaláciou operačného systému, alebo po?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 10 júla 2007, 14:00
Nový člen skupiny

Hardware zmeny potom nové os na hdd prázdny ...
Old 10 júla 2007, 18:36
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal jelboy View Post
Ahoj všetci

Nedávno som upgrade môjho pc. Išiel som z AMD 3700 + jednojadrový procesor s AMD X2 4400 + dvojjadrový, 1 GB RAM na 2GB a úbohý starý Maxtor 300 GB HDD na 75GB WD Raptor, a nezdá sa, že oveľa rýchlejšie ... ešte kúsok chýba a grafiky zajakavosti na hry niekedy. Nemôžem ísť až na najnovšie grafické ovládače na mojom X1800XT cos mi 19 "širokouhlý monitor Viewsonic správy zlé synchronizáciu a pobyty na čiernej topánka autobus, takže som s použitím preious ATI ovládače. Iné, ako že som čistý z instal XP SP2, a dokonca upgradovať bios umiestniť nový čip .. Som naozaj na konci mi rozum a chcel by som vedieť anybodies návrhy
Díky moc

Jez

Edit:
Som presťahoval svoj príspevok do správneho fóra.
Hi Jelboy.

Predpokladám, že upgrade bol primárne na hranie hier?

Zatiaľ čo 4400 má dve jadrá, že nemá žiadne extra rýchlosti MHz a ako základná architektúra je rovnaká nie ste uvidí nejaké výhody pri hraní hier, pretože len málo hier využiť viac ako jedno jadro.

Extra rýchlosť rotácie Raptor (pekný výber mimochodom) je nepomôže pri hraní hier, ako umožňujú rýchlejšie časy zaťaženie, ale iba ak si necháte ho de-fragged akékoľvek hdd sa bude pracovať rýchlejšie čítanie sekvenčných dát skôr ako ísť na rôzne oblasti na tácke hľadať ďalšie časti nákladu segmente.

Ďalší koncert z barana pomôže, ale váš problém môže byť s kartou. Som za predpokladu, že váš TFT beží na 1280x1024?

Ako môžete vidieť, a to celkovo, pre herný zážitok si ses naozaj veľa zmenilo, pokiaľ ide o vaše hry sa týka.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 12 júla 2007, 05:13
Nový člen skupiny

Pozrite sa, či disk je roztrieštená. Myslím, že dokonca aj najrýchlejší pevné disky sú dnes stále ešte ovplyvnený roztrieštenosťou jednoducho preto, že súbory budeme hrať s tak veľa * * *, a tak veľká *. Je zvyknutý byť prekvapujúce, keď sa netrafíte hladký výkon, že váš nový systém bol schopný aj cez nejpokročilejší komponenty inštalované v prípade, že pevný disk padá 'zlé'.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnosť 1 25.srpna 2009 10:40
Xp tak pomalé megabyte Operačné systémy Windows 4 28. január 2009 15:17
DVD-RW je pomalý. Razer Drives & Removable Media 1 7. decembra 2008 16:04
Pomalý Muay Siete, Modemy & VoIP 26 30. januára 2008 14:24
Pomalá LAN Úvod - Prečo sa darí pomaly? sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnosť 14 21. júla 2007 08:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.