![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci Nedávno som upgrade môjho pc. Išiel som z AMD 3700 + jednojadrový procesor s AMD X2 4400 + dvojjadrový, 1 GB RAM na 2GB a úbohý starý Maxtor 300 GB HDD na 75GB WD Raptor, a nezdá sa, že oveľa rýchlejšie ... ešte kúsok chýba a grafiky zajakavosti na hry niekedy. Nemôžem ísť až na najnovšie grafické ovládače na mojom X1800XT cos mi 19 "širokouhlý monitor Viewsonic správy zlé synchronizáciu a pobyty na čiernej topánka autobus, takže som s použitím preious ATI ovládače. Iné, ako že som čistý z instal XP SP2, a dokonca upgradovať bios umiestniť nový čip .. Som naozaj na konci mi rozum a chcel by som vedieť anybodies návrhy Díky moc Jez Edit: Som presťahoval svoj príspevok do správneho fóra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boli všetky tieto zmeny hardvéru urobiť pred inštaláciou operačného systému, alebo po?
| |||
| |||
| Hardware zmeny potom nové os na hdd prázdny ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Predpokladám, že upgrade bol primárne na hranie hier? Zatiaľ čo 4400 má dve jadrá, že nemá žiadne extra rýchlosti MHz a ako základná architektúra je rovnaká nie ste uvidí nejaké výhody pri hraní hier, pretože len málo hier využiť viac ako jedno jadro. Extra rýchlosť rotácie Raptor (pekný výber mimochodom) je nepomôže pri hraní hier, ako umožňujú rýchlejšie časy zaťaženie, ale iba ak si necháte ho de-fragged akékoľvek hdd sa bude pracovať rýchlejšie čítanie sekvenčných dát skôr ako ísť na rôzne oblasti na tácke hľadať ďalšie časti nákladu segmente. Ďalší koncert z barana pomôže, ale váš problém môže byť s kartou. Som za predpokladu, že váš TFT beží na 1280x1024? Ako môžete vidieť, a to celkovo, pre herný zážitok si ses naozaj veľa zmenilo, pokiaľ ide o vaše hry sa týka.
|
| |||
| |||
| Pozrite sa, či disk je roztrieštená. Myslím, že dokonca aj najrýchlejší pevné disky sú dnes stále ešte ovplyvnený roztrieštenosťou jednoducho preto, že súbory budeme hrať s tak veľa * * *, a tak veľká *. Je zvyknutý byť prekvapujúce, keď sa netrafíte hladký výkon, že váš nový systém bol schopný aj cez nejpokročilejší komponenty inštalované v prípade, že pevný disk padá 'zlé'. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Xp tak pomalé | megabyte | Operačné systémy Windows | 4 | 28. január 2009 15:17 |
| DVD-RW je pomalý. | Razer | Drives & Removable Media | 1 | 7. decembra 2008 16:04 |
| Pomalý | Muay | Siete, Modemy & VoIP | 26 | 30. januára 2008 14:24 |
| Pomalá LAN Úvod - Prečo sa darí pomaly? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 21. júla 2007 08:31 |
| Thread Tools | |
| |