мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

То је све мало спор ...

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. Сеп 2007, 11:12
Нови члан групе

Default То је све мало спор ...

Здраво свим

Недавно сам надоградити мој пц. Отишао сам из АМД-3700 + једну језгру процесора на АМД-Кс2 4400 + Дуал Цоре, 1ГБ до 2ГБ РАМ и јебани стари Макстор 300гб ХДД са ХДД: УД Раптор 75гб и не чини се да је много брже ... још мало недостатка и графика игре понекад на муцања. Не могу да идем до најновијих драјвера графике на мојој Кс1800КСТ цос мој 19 "Виеусониц монитору широког извештаје лоше синхронизације и остаје црно на покретање тако сам помоћу преиоус АТИ драјвер Осим тога имам чисту инсталацију од КСП СП2. и имају чак и надоградити БИОС да се прилагоде новом чипу .. Јесам заиста у мом крају страха и волео бих да знам аныбодиес сугестије
Пуно хвала

Јез

Едит:
Се преселио сам свој пост на форуму тачно.
Old 10 срп 2007, 12:34
Аустин Гроуп

Су све ове промене хардвера уради пре него што сте инсталирали оперативни систем или после?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 10. Сеп 2007, 14:00
Нови члан групе

Променама хардвера онда нови ОС на празан ХДД ...
Old 10. Сеп 2007, 18:36
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы јелбоы View Post
Здраво свим

Недавно сам надоградити мој пц. Отишао сам из АМД-3700 + једну језгру процесора на АМД-Кс2 4400 + Дуал Цоре, 1ГБ до 2ГБ РАМ и јебани стари Макстор 300гб ХДД са ХДД: УД Раптор 75гб и не чини се да је много брже ... још мало недостатка и графика игре понекад на муцања. Не могу да идем до најновијих драјвера графике на мојој Кс1800КСТ цос мој 19 "Виеусониц монитору широког извештаје лоше синхронизације и остаје црно на покретање тако сам помоћу преиоус АТИ драјвер Осим тога имам чисту инсталацију од КСП СП2. и имају чак и надоградити БИОС да се прилагоде новом чипу .. Јесам заиста у мом крају страха и волео бих да знам аныбодиес сугестије
Пуно хвала

Јез

Едит:
Се преселио сам свој пост на форуму тачно.
Хи Јелбоы.

Ја сам под претпоставком надоградњу је првенствено за играње?

Док 4400 има два језгра нема никакве додатне брзине МХз, као и основне архитектуре је исто не идеш да видите било какву корист када је играње игара као што је веома мало искористити више од једног језгра.

Екстра окреће брзином Раптор (добар избор начин) не иде да помогне при других гејминг не омогућава брже време учитавања, али само ако га вођења де фраггед као и било који ХДД ће радити брже секвенцијално читање података, а не иде различитим областима пладњу да тражи следећи део оптерећења сегменту.

Екстра свирка за овна ће помоћи, али проблем може бити са ваше картице. Ја сам своју претпоставку ТФТ ради на 1280кс1024?

Као што можете видети, у свему, за играчко искуство које хавн'т заиста променила колико се тиче ваше игре.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 12. Сеп 2007, 05:13
Нови члан групе

Видите ако је фрагментиран диск. Ја цак мислим да најбрже ХДД данас су и даље под утицајем фрагментације фајлова само зато што играмо са толико много * * па * велика *. То неће бити изненађујуће ако пропустите глатке перформансе да је нови систем способан упркос најнапреднијих компоненти инсталираних на ХДД, ако падне 'болесна'.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. брыан123 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 25 Авг 2009 10:40
Ксп тако споро мегабајта Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 28 јануар 2009 15:17
ДВД-РУ је спора. Разер Дривес & Измјењиви медији 1 7 децембар 2008 16:04
Спор муаы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 26 30 јануар 2008 14:24
Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? сирантоныцартуригхт Вирус, Спыуаре и безбедност 14 21. јула 2007 08:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц