az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Hepsi biraz yavaş's ...

Reply

Konu Araçları
Old 10 Temmuz 2007, 11:12
Yeni Üye Grubu

Default Hepsi biraz yavaş's ...

Hi there all

Geçenlerde benim pc yükseltti. Ben AMD 3700 + tek çekirdekli bir işlemci AMD X2 4400 + gittim çift çekirdek, 1GB ve 2GB RAM crappy eski bir Maxtor 300GB WD Raptor 75gb için HDD ve bu kadar hızlı olması gibi gözüküyor ... hala eksikliği ve grafikler oyun bazen kekemelik biraz. Ben en son grafik sürücüsünü benim X1800XT üzerinde gidemem benim 19 "geniş Viewsonic monitör cos kötü bir senkronizasyon raporları ve üstünde çizme yukarıya kadar siyah kalır ben preious ATI sürücüsünü kullanıyorum. Dışında ben XP SP2 temiz bir instal varsa, ve hatta yeni çip yerleştirmek için .. benim fikir sonunda Am gerçekten ve bios yükselttiyseniz anybodies önerilerinizi öğrenmek istiyorum
Çok teşekkürler

Jez

Düzenle:
Ben doğru foruma gönderiminizin taşındık.
Old 10 Temmuz 2007, 12:34
Yasak Grubu

Önce veya sonra işletim sistemi yüklü tüm bu donanım değişiklikleri yapıldı?

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 10 Temmuz 2007, 14:00
Yeni Üye Grubu

Donanım sonra değişiklikleri boş HDD'ye yeni os ...
Old 10 Temmuz 2007, 18:36
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by jelboy View Post
Hi there all

Geçenlerde benim pc yükseltti. Ben AMD 3700 + tek çekirdekli bir işlemci AMD X2 4400 + gittim çift çekirdek, 1GB ve 2GB RAM crappy eski bir Maxtor 300GB WD Raptor 75gb için HDD ve bu kadar hızlı olması gibi gözüküyor ... hala eksikliği ve grafikler oyun bazen kekemelik biraz. Ben en son grafik sürücüsünü benim X1800XT üzerinde gidemem benim 19 "geniş Viewsonic monitör cos kötü bir senkronizasyon raporları ve üstünde çizme yukarıya kadar siyah kalır ben preious ATI sürücüsünü kullanıyorum. Dışında ben XP SP2 temiz bir instal varsa, ve hatta yeni çip yerleştirmek için .. benim fikir sonunda Am gerçekten ve bios yükselttiyseniz anybodies önerilerinizi öğrenmek istiyorum
Çok teşekkürler

Jez

Düzenle:
Ben doğru foruma gönderiminizin taşındık.
Hi Jelboy.

Ben öncelikle oyun için olduğunu varsayarak yükseltme mi?

Iken 4.400 ve o fazladan mhz hızı yok gibi çekirdek mimarisine herhangi bir yararı görmek değil mi aynı iki işlemci çekirdeğine sahip zaman oyun olarak çok kaç oyun birden fazla çekirdek yararlanın.

Arada Raptor ile ekstra spin hızı (güzel seçim) zaman oyun daha hızlı yükleme süreleri sağlayan başka yardım, ancak gidiş değil yalnızca de-herhangi bir hdd olarak daha hızlı yerine ardışık veri okuma gidiş çalışacaktır fragged tutarak vardır yük segmentin sonraki bölüm için bir tabağı arama farklı alanlara.

Ram ilave gig ancak yardımcı olacaktır sorun kartı ile olabilir. Ben 1280x1024 çalışmasını sizin TFT varsayarak mi?

Gibi, genel bir oyun deneyimi için olarak oyunlar konusunda gerçekten kadar çok değişti havn't görebilirsiniz.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 12 Temmuz 2007, 05:13
Yeni Üye Grubu

Eğer sürücü parçalanmış olduğuna bak. Hatta en hızlı HDD bugün hala parçalanma tarafından çünkü biz oynamak dosyalar * * çok sayıda ve so * *. büyük olması etkilenir düşünmek Eğer en gelişmiş bileşenler eğer HDD 'düşme yüklü rağmen akıcı bir performans, yeni sistemin sahip oldu özledim şaşırtıcı yapmayacağız' hasta.
Reply

Register

Bookmarks