![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there all Geçenlerde benim pc yükseltti. Ben AMD 3700 + tek çekirdekli bir işlemci AMD X2 4400 + gittim çift çekirdek, 1GB ve 2GB RAM crappy eski bir Maxtor 300GB WD Raptor 75gb için HDD ve bu kadar hızlı olması gibi gözüküyor ... hala eksikliği ve grafikler oyun bazen kekemelik biraz. Ben en son grafik sürücüsünü benim X1800XT üzerinde gidemem benim 19 "geniş Viewsonic monitör cos kötü bir senkronizasyon raporları ve üstünde çizme yukarıya kadar siyah kalır ben preious ATI sürücüsünü kullanıyorum. Dışında ben XP SP2 temiz bir instal varsa, ve hatta yeni çip yerleştirmek için .. benim fikir sonunda Am gerçekten ve bios yükselttiyseniz anybodies önerilerinizi öğrenmek istiyorum Çok teşekkürler Jez Düzenle: Ben doğru foruma gönderiminizin taşındık. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önce veya sonra işletim sistemi yüklü tüm bu donanım değişiklikleri yapıldı?
| |||
| |||
| Donanım sonra değişiklikleri boş HDD'ye yeni os ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ben öncelikle oyun için olduğunu varsayarak yükseltme mi? Iken 4.400 ve o fazladan mhz hızı yok gibi çekirdek mimarisine herhangi bir yararı görmek değil mi aynı iki işlemci çekirdeğine sahip zaman oyun olarak çok kaç oyun birden fazla çekirdek yararlanın. Arada Raptor ile ekstra spin hızı (güzel seçim) zaman oyun daha hızlı yükleme süreleri sağlayan başka yardım, ancak gidiş değil yalnızca de-herhangi bir hdd olarak daha hızlı yerine ardışık veri okuma gidiş çalışacaktır fragged tutarak vardır yük segmentin sonraki bölüm için bir tabağı arama farklı alanlara. Ram ilave gig ancak yardımcı olacaktır sorun kartı ile olabilir. Ben 1280x1024 çalışmasını sizin TFT varsayarak mi? Gibi, genel bir oyun deneyimi için olarak oyunlar konusunda gerçekten kadar çok değişti havn't görebilirsiniz.
|
| |||
| |||
| Eğer sürücü parçalanmış olduğuna bak. Hatta en hızlı HDD bugün hala parçalanma tarafından çünkü biz oynamak dosyalar * * çok sayıda ve so * *. büyük olması etkilenir düşünmek Eğer en gelişmiş bileşenler eğer HDD 'düşme yüklü rağmen akıcı bir performans, yeni sistemin sahip oldu özledim şaşırtıcı yapmayacağız' hasta. |
![]() |
|
| Bookmarks |