менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Це все трохи повільно ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 липня 2007, 11:12
Нові члени групи

Default Це все трохи повільно ...

Привіт там все

Я недавно модернізував свій комп'ютер. Я пішов від AMD 3700 + одне ядро ЦП з AMD X2 4400 + Dual Core, 1 ГБ до 2GB RAM і Crappy старий Maxtor 300GB HDD на WD Raptor 75 Гбайт, і не здається, що набагато швидше ... ще трохи, і відсутність графіка заїкання в іграх іноді. Я не можу йти до останнього графічного драйвера на моїй X1800XT COS мої 19 "широкоформатний монітор Viewsonic доповідей поганий синхронізацією і залишається чорним по завантаженню такого я використовую preious драйверів ATI. Інші, ніж, що я від чистого INSTAL XP SP2, і навіть оновлення BIOS для розміщення нового чіпа .. Am дійсно в кінці мого розуму і хотілося б знати, anybodies пропозиції
Велике спасибі

Jez

Зміна:
Мені перевели свій пост, щоб правильно форуму.
Old 10 липня 2007, 12:34
Забороненої угруповання

Чи були всі ці апаратні зміни зробили до встановлення ОС чи після?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 10 липня 2007, 14:00
Нові члени групи

Апаратних змін, то нові ОС на порожній HDD ...
Old 10 липня 2007, 18:36
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав jelboy View Post
Привіт там все

Я недавно модернізував свій комп'ютер. Я пішов від AMD 3700 + одне ядро ЦП з AMD X2 4400 + Dual Core, 1 ГБ до 2GB RAM і Crappy старий Maxtor 300GB HDD на WD Raptor 75 Гбайт, і не здається, що набагато швидше ... ще трохи, і відсутність графіка заїкання в іграх іноді. Я не можу йти до останнього графічного драйвера на моїй X1800XT COS мої 19 "широкоформатний монітор Viewsonic доповідей поганий синхронізацією і залишається чорним по завантаженню такого я використовую preious драйверів ATI. Інші, ніж, що я від чистого INSTAL XP SP2, і навіть оновлення BIOS для розміщення нового чіпа .. Am дійсно в кінці мого розуму і хотілося б знати, anybodies пропозиції
Велике спасибі

Jez

Зміна:
Мені перевели свій пост, щоб правильно форуму.
Привіт Jelboy.

Я припускаю, оновлення в основному для ігор?

У той час як 4400 має два ядра вона не має яких-небудь додаткових швидкості МГц і як основну архітектури ж ви не побачите будь-яку вигоду, коли гра як дуже мало ігор скористатися більш ніж одне ядро.

Додаткову швидкість обертання від Raptor (гарний вибір, між іншим) не йде на допомогу, коли гра, крім сприятливої швидкий рази навантаження, але тільки якщо ви тримаєте її де-Fragged як будь-який жорсткий диск буде працювати швидше, послідовного читання даних, а не збираюся в різних областях страв для пошуку наступної частини вантажу сегменті.

Додатковий гігабайт оперативної пам'яті допоможе, але ваша проблема може бути з вашої картки. Я припускаю, ваш TFT працює при дозволі 1280x1024?

Як ви можете бачити, в цілому, для ігрового досвіду ви Havn't справді змінилося скільки ж до ваших ігор.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 12 липня 2007, 05:13
Нові члени групи

Дивіться, якщо диск фрагментований. Я думаю, що навіть самі швидкі жорсткі диски сьогодні є, як і раніше піддаються фрагментації просто тому, що файли, ми граємо з настільки багато * * * і так великі *. Це звичай бути дивним, якщо ви пропустите гладкі продуктивності, що ваша нова система була здатна, незважаючи на найсучасніші компоненти, якщо встановлений на жорсткий диск падає 'жорстоке'.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. bryan123 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 25 серпня 2009 10:40
Xp так повільно мегабайт Операційні системи Windows 4 28 січня 2009 15:17
DVD-RW є повільним. Razer Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 7 грудня 2008 16:04
Повільний Муай Мережа, Модеми & VoIP 26 30 січня 2008 14:24
Низька домашній мережі - Чому це відбувається повільно? sirantonycartwright Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 14 21 липня 2007 08:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.