Цитата:
Спочатку Написав jelboy Привіт там все
Я недавно модернізував свій комп'ютер. Я пішов від AMD 3700 + одне ядро ЦП з AMD X2 4400 + Dual Core, 1 ГБ до 2GB RAM і Crappy старий Maxtor 300GB HDD на WD Raptor 75 Гбайт, і не здається, що набагато швидше ... ще трохи, і відсутність графіка заїкання в іграх іноді. Я не можу йти до останнього графічного драйвера на моїй X1800XT COS мої 19 "широкоформатний монітор Viewsonic доповідей поганий синхронізацією і залишається чорним по завантаженню такого я використовую preious драйверів ATI. Інші, ніж, що я від чистого INSTAL XP SP2, і навіть оновлення BIOS для розміщення нового чіпа .. Am дійсно в кінці мого розуму і хотілося б знати, anybodies пропозиції
Велике спасибі
Jez Зміна: Мені перевели свій пост, щоб правильно форуму. |
Привіт Jelboy.
Я припускаю, оновлення в основному для ігор?
У той час як 4400 має два ядра вона не має яких-небудь додаткових швидкості МГц і як основну архітектури ж ви не побачите будь-яку вигоду, коли гра як дуже мало ігор скористатися більш ніж одне ядро.
Додаткову швидкість обертання від Raptor (гарний вибір, між іншим) не йде на допомогу, коли гра, крім сприятливої швидкий рази навантаження, але тільки якщо ви тримаєте її де-Fragged як будь-який жорсткий диск буде працювати швидше, послідовного читання даних, а не збираюся в різних областях страв для пошуку наступної частини вантажу сегменті.
Додатковий гігабайт оперативної пам'яті допоможе, але ваша проблема може бути з вашої картки. Я припускаю, ваш TFT працює при дозволі 1280x1024?
Як ви можете бачити, в цілому, для ігрового досвіду ви Havn't справді змінилося скільки ж до ваших ігор.