![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жълти всички, аз просто създава двойна дисплей и Im любов то:)
Заради новите клана се присъединих в BF2142 аз трябва да се присъединят към игрите, така че цифрите ще се увеличат до играта може да започне. А това означава, с 2 екрани мога да гледам мача и изчакайте, докато не бъде готов за игра и сърфиране в мрежата с другите екрана .... Уау Снимка на качеството не е най-доброто, но вие се идеята;) Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда сладка половинка, хубава работа! ;)
| |||
| |||
| Ами хубава идея пич, аз също мисля за правиш едно и също нещо, след като получа нова графична карта, ще бъде голяма помощ, докато играят CounterStrike, няма повече колебания в пинг когато се опитвате да послание някои лице. Създам мой собствен сървър. |
|
| |||
| |||
| този страхотен и може да направи това с GeForce FX 5200? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница половинка, може да опитам нещо подобно в бъдеще, когато имат малко повече пари в брой. :)
| |||
| |||
| Цитат:
Трябва да изглежда така
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да мините dossent колко доза един като тази цена |