![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κίτρινο όλα, μόλις συσταθεί και διπλή αναγραφή im loving it:)
Λόγω των νέων φατριών μπήκα στο BF2142 έχω να ενταχθούν παιχνίδια έτσι ώστε οι αριθμοί θα αυξηθούν μέχρι το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει. Τώρα, αυτό σημαίνει με 2 οθόνες θα μπορούν να παρακολουθούν το παιχνίδι και να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι να παίξουν και να σερφάρετε στο διαδίκτυο με την άλλη οθόνη .... Yay Pic ποιότητα δεν είναι η καλύτερη, αλλά θα έχετε την ιδέα?) Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται γλυκιά mate, ωραία δουλειά! ?)
| |||
| |||
| Λοιπόν ωραία ιδέα mate, Σκέφτομαι επίσης για να γίνει το ίδιο πράγμα μια φορά να πάρω νέα κάρτα γραφικών θα είναι μια μεγάλη βοήθεια παίζοντας αντεπίθεση, δεν θα τις διακυμάνσεις στο ping κατά την προσπάθεια ορισμένων μήνυμα πρόσωπο. Θα δημιουργήσει το δικό μου server. |
|
| |||
| |||
| thats cool μπορεί να γίνει αυτό και με την GeForce FX 5200; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mate Νίκαιας, θα μπορεί να επιχειρήσει κάτι τέτοιο στο μέλλον, όταν θα έχει λίγο περισσότερη μετρητά. :)
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πρέπει να είναι κάπως έτσι
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι ορυχεία dossent πόσο μία δόση όπως και ότι το κόστος |