![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žute svi, JA pravedan postaviti dvojan zaslon i ljubeći im to:)
S obzirom na novi klan sam pristupio u BF2142 sam se pridružiti igrama, tako da će se povećati brojke dok se igra može započeti. Sada to znači sa 2 screens mogu gledati igru i čekati sve dok ne bude spreman za igru i surfati net sa drugim ekran .... Yay Pic kvaliteta nije najbolja, ali da dobijete ideju;) My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izgleda slatko mate, Nice work! ;)
| |||
| |||
| Pa lijepo mate ideja, ja sam isto tako misli radiš istu stvar jednom ja dobiti nove grafičke kartice će biti velika pomoć, dok svira counterstrike, ne više fluktuacija u ping prilikom pokušaja poruke neke osobe. JA postaviti moj poslužitelj. |
|
| |||
| |||
| cool taj može u to sa geforce FX 5200? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, JA svibanj pokušati nešto poput ovog u budućnosti kada imam malo više gotovini. :)
| |||
| |||
| Samo ako vaša grafička kartica ima Dual DVI, što ne mislim da ne Bi trebao izgledati ovako
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| yeah mina dossent koliko doza jedan takav trošak |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| FPS Zaslon | icu222much | PC & konzole Igre | 3 | 8. Sep 2008 11:26 |
| Pomoć za prikaz zamrzavanje | tublecain | General Hardware Chat | 9 | 15. kolovoz 2008 14:53 |
| Dual Display | z400 | Graphics Cards & Monitors | 10 | 1. ožujak 2008 18:01 |
| Big Zaslon | SirStukings | Graphics Cards & Monitors | 4 | 13. studeni 2007 09:34 |
| Display Problemi | Exsalisis | Graphics Cards & Monitors | 6 | 18. srpnja 2007 15:07 |
| Thread Tools | |
| |