![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sárga minden, csak létrehozott párhuzamos és im loving it:)
Mivel az új klán csatlakoztam a BF2142 van, hogy csatlakozzon ahhoz, hogy a játékok számát növeli, míg a játék megkezdése. Most ez azt jelenti, 2 képernyőn tudom nézni a játékot, és várjunk addig, amíg nincs kész a játék és szörfözés a háló, a többi képernyő Yay .... Kép minősége nem a legjobb, de lehet találni;) My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy néz ki, édes tiszt, szép munka! ;)
| |||
| |||
| Hát szép ötlet mate, én is gondoltam ugyanazt a dolgot, ha kapok új grafikus kártya lesz nagy segítség, míg játszott counterstrike, nincs több ingadozások ping amikor megpróbál üzenet néhány személy. I létre saját szerveren. |
|
| |||
| |||
| thats cool tud u csinálni a GeForce FX 5200? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép haver, lehet próbálni valami ilyesmi a jövőben, amikor már egy kicsit több pénz. :)
| |||
| |||
| Csak akkor, ha a grafikus kártya Dual DVI, amelyek nem hiszem, hogy nem Így fog kinézni
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Igen dossent bányák mennyit egy adag, mint a költség |