![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geltonieji visi, aš ką tik įsteigė dvigubas ekranas ir im loving it:)
Dėl naujų klanas aš įstojo į BF2142 turiu prisijungti žaidimus taip, kad skaičiai išaugs iki Žaidimą galima pradėti. Dabar tai reiškia, su 2 ekranus galiu stebėti žaidimą ir laukti, kol jis yra pasirengęs žaisti ir naršyti internete su kitomis ekrano .... yay Pic kokybė nėra geriausia, bet jums idėją;) Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laukia saldus mate, nice work! ;)
| |||
| |||
| Na nice idea mate, aš taip pat galvoju apie tą patį dalyką, kai gausiu naują grafikos plokštę bus labai padeda grojant Counterstrike ne daugiau svyravimų Ping bandant pranešimą apie asmenį. Galiu sukurti savo serverį. |
|
| |||
| |||
| thats cool Can U do, kad su GeForce FX 5200? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, tai gali pabandyti kažką panašaus į tai ateityje, kai turiu šiek tiek daugiau pinigų. :)
| |||
| |||
| Tik jei jūsų vaizdo plokštės turi Dual DVI, aš nemanau, kad jis Turėtų atrodyti taip
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Yeah min dossent kiek dozė vienam patinka, kad išlaidų |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PAS Ekranas | icu222much | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 rugsėjis 2008 11:26 |
| Pagalba kalbomis užšaldymas | tublecain | General Hardware Chat | 9 | Rugpjūtis 15, 2008 14:53 |
| DUAL DISPLAY | Z400 | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 1 kovas 2008 18:01 |
| Didelės Ekranas | SirStukings | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 13, 2007 09:34 |
| Display Problems | Exsalisis | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 18 liepa 2007 15:07 |
| Temos įrankiai | |
| |