![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yellow všetko, já jen nastaviť duálny displej a milujúci im to:)
Kvôli novým klan som nastúpil v BF2142 som sa pripojiť hry tak, že čísla budú zvyšovať, kým sa hra môže začať. Teraz to znamená s 2 obrazovky môžem sledovať hru a počkajte, až je pripravená hrať a surfovať na čistej s ostatnými obrazovka .... Yay Pic kvalita nie je najlepšie, ale dostanete nápad;) Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to mate sladká, pekná práca! ;)
| |||
| |||
| No pekný nápad kámo, já jsem také přemýšlel robiť to isté raz i získať novú grafickú kartu, bude veľkým prínosom a zároveň hrať protiuder, žiadne ďalšie výkyvy v ping pri pokuse o oznámení nejakej osobe. I založiť vlastný server. |
|
| |||
| |||
| to je v pohode a môžeme robiť, že s GeForce FX 5200? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, môžem skúsiť niečo takého v budúcnosti, keď som sa trochu viac peňazí. :)
| |||
| |||
| Iba ak vaša grafická karta má Duálny DVI, čo si nemyslím, že to robí By mal vyzerať takto
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| jo baniach dossent ako moc rád, že jedna dávka nákladov |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zobraz chinese s IE8 | tlh44 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 29. júna 2009 13:18 |
| FPS Displej | icu222much | PC a herné konzoly | 3 | 8. September 2008 11:26 |
| Pomoc displej mrazu | tublecain | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 15. augusta 2008 14:53 |
| Duálny Displej | Z400 | Graphics Cards & Monitory | 10 | 1. marca 2008 18:01 |
| Big Display | SirStukings | Graphics Cards & Monitory | 4 | 13. novembra 2007 09:34 |
| Thread Tools | |
| |