![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жуте сви, ЈА праведан оснивати двојан екран и љубећи им то:)
С обзиром на нови клан сам приступио у БФ2142 сам се придружити играма, тако да ће се повећати бројке док се игра може започети. Сада то значи са 2 сцреенс могу гледати игру и чекати све док не буде спреман за игру и сурфати нет са другим екран .... Ыаы Пиц квалитета није најбоља, али да добијете идеју;) Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа слатко мате, Нице уорк! ;)
| |||
| |||
| Па лепо мате идеја, ја сам исто тако мисли радиш исту ствар једном ја добити нове графичке картице ће бити велика помоћ, док свира цоунтерстрике, не више флуктуација у пинг приликом покушаја поруке неког лица. ЈА оснивати мој сервер. |
|
| |||
| |||
| цоол тај може у то са ГеФорце ФКС 5200? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нице мате, ЈА мај пробати нешто попут овог у будућности када имам мало више готовини. :)
| |||
| |||
| Само ако ваша графичка картица има Дуал ДВИ, што не мислим да не Би да изгледа овако
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ыеах мина доссент колико доза један такав костим |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ФПС Екран | ицу222муцх | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 8. Сеп 2008 11:26 |
| Помоћ за приказ замрзавање | тублецаин | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 15 аугуст 2008 14:53 |
| Дуал Дисплаы | з400 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 1 март 2008 18:01 |
| Биг Екран | СирСтукингс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 13 новембар 2007 09:34 |
| Дисплаы Проблеми | Екссалисис | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 18. јула 2007 15:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |