![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sarı bütün, sadece ve çift ekran kurmak IM sevgi:)
Sanırım bu kadar oyun başlamadan bu sayılar artacak oyunlara katılmak zorunda BF2142 yılında katılan yeni zümre yüzünden. Şimdi bu yollarla 2 ekranları Ben oyun izlemek ve beklemek kadar oynamak ve sörf net Yay .... diğer ekran hazır Resim kalitesi iyi ama siz bir fikir değil;) Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tatlı dostum, güzel bir iş görünüyor! ;)
| |||
| |||
| Bir keresinde bir yardım sırasında counterstrike oynarken, ping yok daha dalgalanmalar zaman mesaj bazı kişi çalışıyor olacak yeni grafik kartı almak Aslında güzel fikir dostum, ben de aynı şeyi yaptığını düşünüyorum duyuyorum. Kendi sunucu kurmak. |
|
| |||
| |||
| şu U yapabilirim serin olan GeForce FX 5200 ile? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güzel dostum, ben ileride ben biraz daha fazla para var gibi bir şey deneyebilirsiniz. :)
| |||
| |||
| Sadece eğer grafik kartı bunu yapar da sanmıyorum Dual DVI vardır Bu gibi olmalıdır
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| evet maden dossent nasıl maliyet gibi fazla dozda bir |
![]() |
|
| Bookmarks |