![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Whats с лаптоп екрани в наши дни?!?! Бях в Чата wih ми чичо Преди време, който е искане за новия си лаптоп, той каза нещо за матово покритие на екрана, което е наистина отразяващи. Аз наистина не знам какво беше, но сега аз имам моя нов лаптоп до някои старите съм забелязал това. В новия изглежда като стъкло и отразява като стъкло като има предвид, че някои от старите са своеобразна "Глазура" ефект, така че не е толкова отразяващи ... Какво е всичко това?! Някой друг знае какво означава или аз съм просто луда? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам същия приятел, защо аз да не знам, но аз го намерите малко по-лесни за очите
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 23inch или две 19inch екрани? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 5 | 21 Юли 2009 09:00 |
| Сините екрани и Lockups | степени DMB | Windows операционни системи | 0 | 22 май 2009 г. 12:52 |
| Сините екрани | RB211 | Общи Софтуер Чат | 15 | 31 Jan 2008 04:18 |
| Две екрани в такъв? | Emrys88 | Мултимедия & Codecs | 2 | 19 Юли 2007 09:44 |
| Моят екрани ЧЕРВЕН | m7md77 | Графика на карти & Монитори | 7 | 23rd май 2007 05:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |