![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Što je sa ekranima laptopa danas?!?! Bio sam razgovor wih ujakom prije nekog vremena, koji je molba o moj novi laptop, on je rekao nešto o ciljnoj matt ekran koji je doista razmišlja. JA nije 'stvarno znati što je na oko, ali sada imam moj novi laptop pokraj neke stare one primijetio sam to. Novo izgleda odražava poput stakla i staklenih dok stare imati neku vrstu "glazura 'efekt, tako da nije tako razmišlja ... Što je sve što je o? se bilo tko drukčije znati što ja mislim ili sam samo ja luda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA je dobio jednak prijatelj, zašto ne znam, ali ja ga pronaći nešto lakše na oči
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 23inch ili dva 19inch ekrani? | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 21. srpnja 2009 09:00 |
| Plava ekrani i Lockups | dmb | Windows Operating Systems | 0 | 22. svibanj 2009 12:52 |
| Plava ekrani | RB211 | Općenito Software Chat | 15 | 31 siječanj 2008 04:18 |
| Dva u jednom ekranima? | Emrys88 | Multimedija i kodeci | 2 | 19. srpnja 2007 09:44 |
| Moj ekrani RED | m7md77 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 23. svibanj 2007 05:07 |
| Thread Tools | |
| |